Antena Meniu Search
x

Video Harry și Meghan, mărturisiri controversate pentru Oprah Winfrey. Cei doi vorbesc despre clipele dificile înainte de a se muta în SUA

Harry şi Meghan rup tăcerea. În primul lor interviu acordat împreună, după retragerea din sânul familiei regale, cei doi vorbesc despre clipele dificile prin care au trecut înainte de a lua decizia de a se stabili defintiv în Statele Unite. La un moment dat, Harry discută chiar despre temerile legate de moartea tragică a mamei sale, Diana. Mărturiile şocante care ating puncte controversate fac parte din interviul pe care ducii de Sussex l-au acordat jurnalistei Oprah Winefrey. Acesta va fi difuzat integral pe 7 martie. 

de Redactia Observator

la 01.03.2021, 14:39

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Postul CBS a publicat două secvenţe scurte din interviul realizat de Oprah Winfrey cu prinţul Harry şi Meghan, care va fi publicat pe 7 martie. 

"Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă", a spus Harry, referindu-se la moartea prințesei Diana, într-un accident de mașină la Paris, după divorţul de prinţul Charles.

În extrasele din interviu, Oprah Winfrey afirmă că orice subiect poate fi discutat şi, la un moment dat, îi spune cuplului "aţi spus nişte lucruri destul de şocante aici", inclusiv că situaţia lor a fost "aproape de netrecut", potrivit Agerpres.

Stabilit din aprilie anul trecut în California, Harry s-a reconvertit în industria divertismentului şi a semnat împreună cu soţia sa Meghan contracte cu Netflix şi Spotify. 

Ruptura este definitivă între prinţ şi familia regală britanică: Palatul Buckingham a anunţat vinerea trecută că cei doi îşi vor pierde ultimele titluri, după ce au confirmat retragerea definitivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Harry și Meghan, mărturisiri controversate pentru Oprah Winfrey. Cei doi vorbesc despre clipele dificile înainte de a se muta în SUA