Antena Meniu Search
x

Meghan Markle, acuzată că a mințit în interviul acordat lui Oprah: "Este confuză"

Meghan Markle a declarat, în interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey, că s-a căsătorit cu prințul Harry, în secret, cu trei zile înaintea ceremoniei oficiale, urmărită de milioane de persoane din întreaga lume, în 2018. Reprezentanții Biroului de Registratură, însă, au dezvăluit că cei doi nu au avut o ceremonie secretă. "Meghan Markle este confuză" cu privire la eveniment, a declarat unul dintre oficiali.

de Redactia Observator

la 22.03.2021, 16:46

Meghan Markle
Meghan Markle - Getty Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Stephen Borton, fost funcționar în cadrul Biroului de Registratură, a declarat pentru The Sun: „Nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme, în fața arhiepiscopului de Canterbury. Licența specială la redactarea căreia am ajutat le-a permis să se căsătorească la Capela Sf. George din Windsor și ceea ce s-a întâmplat acolo pe 19 mai 2018, și a fost urmărit de milioane din întreaga lume, a fost nunta oficială recunoscută de Biserica Angliei. Bănuiesc că ei se referă la schimbarea unor jurăminte simple pe care probabil le scriseseră ei înșiși”, potrivit fostului funcționar. 

În interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Meghan şi Harry au împins familia regală în cea mai mare criză de la moartea mamei lui Harry, prinţesa Diana, în 1997. 

"Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi", i-a destăinuit Meghan Markle jurnalistei Oprah Winfrey.

Stephen Borton a mai explicat că cei Meghan Markle și prințul Harry nu s-ar fi putut căsători legal la Nottingham Cottage și nici nu au avut suficienți martori pentru ca ceremonia să fie oficială, scrie Daily Mail.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi relaţiile încordate, au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui. Cei doi au mai spus că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle, acuzată că a mințit în interviul acordat lui Oprah: "Este confuză"