Antena Meniu Search
x

Harvey Weinstein, unul dintre cei mai respectaţi producători de la Hollywood, este acuzat de hărţuire

E scandal sexual la Hollywood! Unul dintre cei mai respectaţi producători este acuzat de hărţuire.

Vezi și

E scandal sexual la Hollywood! Unul dintre cei mai respectaţi producători este acuzat de hărţuire. Harvey Weinstein, omul din spatele a zeci filme de succes, ar fi un adevărat prădător sexual. Într-o anchetă publicată recent, New York Times îl acuză că a hărţuit mai multe actriţe faimoase.

Este omul din spatele "Chicago", "Pulp Fiction" şi "Shakespeare in love". Cu trei Oscaruri câştigate, filmul "Artistul" i-a adus lui Harvey Weinstein chiar Legiunea de onoare, iar donaţiile din campaniile prezidenţiale l-au făcut apropiat al lui Barack Obama şi Hillary Clinton.

Zilele trecute însă, New York Times a lansat bomba. Mogulul de la Hollwood a hărţuit sexual zeci de femei în ultimele 3 decenii. Majoritatea victimelor au fost angajate ale companiei sale, dar şi vedete. Ashley Judd este una dintre ele.

În timpul filmărilor, în 1996, Weinstein ar fi invitat-o pe actriţă la un prânz, apoi la el in cameră şi a rugat-o să îl lase să o privească la duş. Actriţa a păstrat însă tăcerea. Şi alte vedete precum Nicole Kidman, Julia Roberts sau Merryl Streep care au colaborat cu Weinstein de-a lungul anilor, au refuzat să comenteze.

După izbucnirea scandalului, Weinstein le-a cerut scuze victimelor sale, dar a anunţat că dă judecată publicaţia pentru defăimare. Spune că ziarul a exagerat. Tatăl a cinci copii, Weinstein este căsătorit cu designerul Georgina Chapman din 2007.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Harvey Weinstein, unul dintre cei mai respectaţi producători de la Hollywood, este acuzat de hărţuire