Antena Meniu Search
x

Heavy-metal cu interpreti din metal!

Un nou grup de heavy-metal este gata sa cucereasca publicul din toata lumea. Formatia este putin mai deosebita deoarece este alcatuita din roboti. Acestia se dovedesc, insa, la fel de buni muzicieni ca si interpretii din carne si oase.

Vezi și

Grupul intitulat "Compressorhead" da adevaratul sau sens muzicii heavy metal, deoarece membrii sai sunt, la propriu, metalici. Este vorba de trei roboti mari si unul mai mic, creati din piese reciclate de un artist-tehnician din Berlin. Ei nu au compus inca piese originale, dar au un repertoriu bogat de cover-uri dupa formatii ca Led Zeppelin si Motorhead. Grupul este promovat de o celebra marca de chitare electronice.

Muzicienii mecanici au cateva avantaje asupra celor umani. De exemplu, chitaristul "Fingers" are, in total, 78 de degete, asa ca niciun coleg nu-l poate egala. Iar tobosarul, pe nume "Stickboy" are patru brate, in timp ce oamenii se multumesc doar cu doua. In plus, el este ajutat si de un mic prieten pe nume "Stickboy Junior".

Compressorhead canta mai ales pe la targurile industriale, dar a urcat si pe scena unui festival de heavy-metal din Australia, unde a incins asistenta. Si, probabil, grupul va fi solicitat de tot mai multi organizatori deoarece, spre deosebire de rockerii umani, robotii nu au nevoie de bautura, droguri sau alte distractii dubioase. Ei se multumesc doar cu un mecanic care, din cand in cand, sa le mai schimbe uleiul si cate un surub.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Heavy-metal cu interpreti din metal!