Antena Meniu Search
x

Hillary Clinton se confruntă cu grave probleme de sănătate. Cum ar putea profita contracandidatul său, Donald Trump

Ştirea că lui Hillary Clinton i s-a făcut rău în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atentatelor de la 11 septembrie a făcut rapid înconjurul lumii, iar reprezentanţii candidantei democrate au fost nevoiţi să anunţe că aceasta are grave probleme de sănătate.

Ştirea că lui Hillary Clinton i s-a făcut rău în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atentatelor de la 11 septembrie a făcut rapid înconjurul lumii, iar reprezentanţii candidantei democrate au fost nevoiţi să anunţe că aceasta are grave probleme de sănătate.

Un reprezentant al campaniei prezidenţiabilei democrate a anunţat luni dimineaţă anularea unei deplasări de campanie în statul California, după ce Hillary Clinton a fost diagnosticată cu pneumonie.

Democrata urma să plece luni dimineaţă pentru o deplasare de două zile în statul California, care includea mai multe evenimente de campanie, precum strângeri de fonduri şi un discurs pe economie.

Însă, doctorul candidatei democrate a explicat duminică noaptea că aceasta a fost tratată în ultimele zile pentru pneumonie, o boală care a forţat-o să părăsească ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor de la WTC.

Medicul Lisa Bardack a declarat că Hillary Clinton a luat antibiotice în ultimele zile, dar a devenit deshidratată în timpul ceremoniei, care s-a desfăşurat în condiţii de temperatură ridicată şi cu o umiditate mare.

”Secretarul Clinton a manifestat o tuse legată de alergii. Însă vineri, în timpul unei evaluări medicale pentru tusea prelungită, aceasta a fost diagnosticată cu pneumonie. Hillary Clinton a primit un tratament cu antibiotice, fiind sfătuită să se odihnească şi să-şi modifice programul”, a precizat doctorul Bardack.

Duminică, presa americană a distribuit un videoclip în care prezidenţiabila democrată este ajutată să se urce într-un autovehiculul, după ce a părăsit ceremonia de comemorare. În înregistrarea video, fostul secretar de stat pare că îşi pierde controlul picioarelor pentru câteva secunde, în timp ce este urcată într-o dubă a campaniei.

Oponenţii republicani au încercat să exploateze o presupusă deterioare a stării de sănătate a democratei, susţinând că lui Hillary Clinton îi lipseşte puterea mentală şi fizică de a urca în poziţia de preşedinte şi de a conduce o campanie împotriva jihadiştilor Statului Islamic.

Însă, medicul democratei a explicat că starea ei de sănătate este una excelentă.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Hillary Clinton se confruntă cu grave probleme de sănătate. Cum ar putea profita contracandidatul său, Donald Trump