Antena Meniu Search
x

O hoață românca a murit aruncată din mașina în care fugea, după ce furase un ceas de 23.000 de euro, în Italia

O hoață românca a murit aruncată din mașina în care fugea, după ce furase un ceas de 23.000 de euro, în Italia. Un român conducea autoturismul lovit de un Renault și răsturnat pe șosea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.09.2020, 13:12

  • Un complice al femeii, tot român, a fost arestat.
  • Mașina în care fugeau a strivit-o pe româncă.

Tragedie la Bassano del Grappa, unde joi, în jurul prânzului, o femeie de 29 cde ani și-a pierdut viața în urma unui accident violent pe Monte Asolone. Femeia, o româncă, fugea după ce furase un ceas de lux.

Un bărbat și o femeie, amândoi de origine română, au pus la cale furtul unui Rolex. Cei doi au reușit să fure ceasul, dar totul s-a terminat cu o tragedie după ce, în timpul fugii de la locul infracțiunii, mașina cu care cei doi hoți se deplasau a lovit un alt autoturism, iar româncă și-a pierdut viața.

Totul a început în jurul orei 12:10, pe via Venezia. Un bărbat de 50 de ani care se plimba pe acea stradă și avea un Rolex la mână, în valoare de 23.000 de euro, a devenit ținta celor doi infractori. Femeia româncă, o tânără în vârstă de 29 de ani, a coborât dintr-un autoturism Ford Fiesta și s-a apropiat de el, apoi i-a smuls ceasul de la mână și a urcat din nou în mașină, pe bancheta din spate.

La volan se afla complicele femeii care a accelerat și s-a îndreptat spre via Monte Asolone. Pe acea stradă, însă, autoturismul Ford Fiesta a fost lovit o altă mașină, un Renault Clio condus de o femeie. Impactul violent dintre cele două autovehicule a aruncat-o pe tânăra româncă de 29 de ani în afara mașinii, pe geam, iar autoturismul Ford Fiesta s-a înclinat pe o parte și s-a răsturnat peste corpul femeii, care a murit pe loc, scrie fanpage.it.

Imediat după accident, românul de la volan a ieșit din mașină pe geam și a negat că ar fi fost el cel care conducea, dar femeia de la volanul autoturismului Renault l-a recunoscut imediat. El și ceaaltă șoferiță au suferit răni ușoare.

Român a fost arestat cu acuzația de omor rutier și jaf. Ceasul furat a fost găsit pe bancheta din spate și va fi returnat prprietarului la finalul anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O hoață românca a murit aruncată din mașina în care fugea, după ce furase un ceas de 23.000 de euro, în Italia