Antena Meniu Search
x

Hoţ bătut măr de o fetiţă de 11 ani, după ce a încercat să fure geanta mamei sale (Video)

O fetiţă de doar 11 ani a ajuns virală pe internet după ce a pus un hoţ pe fugă. Bărbatul încerca să fure geanta mamei sale.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.05.2019, 15:33

Fetiţa nu a stat pe gânduri şi a sărit în ajutorul mamei sale
Hoţul a fugit imediat după ce fetiţa l-a atacat - youtube/ Viral in USA

O fetiţă de doar 11 ani a ajuns virală pe internet după ce a pus un hoţ pe fugă. Bărbatul încerca să fure geanta mamei sale.

Camerele de supraveghere au surprins momentul eroic în care fetiţa i-a ţinut piept unui hoţ care încerca să pună mâna pe poşeta mamei sale. Incidentul a avut lor în Argentina, în cartierul Buenos Aires din Zárate.

Copilul stătea pe trepte la intrarea în clădire, când un om a venit în fugă spre mama sa, încercând să o împingă de pe motoretă. Fără să stea pe gânduri, copila a sărit în ajutor şi i-a dat un pumn în faţa bărbatului.

Imediat, mama sa l-a apucat pe bărbat de cămaşă şi l-a împins. Mai mult de atât, se pare că fetiţa de doar 11 ani a vrut să fugă după hoţ, însă femeia a apucat-o de mână pentru a rămâne lângă ea.

După ce individul a luat-o la fugă, mama a ridicat motoreta de la pământ pentru a o parca, apoi au itnrat împreună în clădire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform Daily Mail, autorităţile din Argentina nu au reuşit să dea de urma hoţului, aşa că acesta a scăpat de arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Hoţ bătut măr de o fetiţă de 11 ani, după ce a încercat să fure geanta mamei sale (Video)