Antena Meniu Search
x

Un husky nerăbdător a sărit de pe acoperiş ca să-şi întâmpine stăpânul, dar l-a băgat în spital

Oricine deține un câine, în special unul de talie mare, va şti cum reacţionează aceştia când te văd, mai ales când treci prin faţa casei. Stăpânul unui Husky din China, a rămas cu gâtul rupt, din cauza patrupedului său extaziat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.02.2019, 14:35

Câinele a sărit de pe acoperiş pentru a-şi întâmpina cu bucurie stăpânul
Câinele şi-a lăsat stăpânul stăpânul paralizat, în urma experienţei - Unsplash

Oricine deține un câine, în special unul de talie mare, va şti cum reacţionează aceştia când te văd, mai ales când treci prin faţa casei. Stăpânul unui Husky din China, a rămas cu gâtul rupt, din cauza patrupedului său extaziat.

Puiul în cauză a sărit de pe acoperișul casei sale de trei etaje și a aterizat pe proprietar, domnul Liu, care tocmai se întorcea acasă.

Omul, în vârstă de 67 de ani a fost lovit instant şi lăsat aproape inconştient, după ce patrupedul a sărit fix pe el pentru a-l saluta fericit. 

Mai târziu, pensionarul a povestit că a crezut că zidul casei s-a prăbuşit peste el, nu conştientizase că lovitura venea chiar din partea căţelului său. 

Doctorul Wang Yuansong a declarat că patrupedul a aterizat pe umărul și zona gâtului bărbatului, rupând vertebrele cervicale ale lui Liu și zdrobindu-și coloana vertebrală în acest proces. Cu toate acestea, dr. Wang a adăugat că este încă prea devreme pentru a vedea dacă daunele cauzate de animal au fost permanente.

Se crede că va dura aproximativ trei luni înainte ca Liu să se recupereze pe deplin de  leziunile sale. Chirurgul care s-a ocupat de coloana vertebrală, Tong Jie, a adăugat: “N-am văzut niciodată şi nici nu am auzit ca un câine să provoace o asemenea vătămare corporală de fericire.”

“Omul nu și-a putut mișca membrele după ce câinele a căzut pe el, lăsându-l paralizat temporar” a spus Dr. Wang .

Domnul Liu se recuperează în prezent la Spitalul Poporului Chenzhou nr. 1 după intervenția chirurgicală și. Căţelul său în schimb a scăpat fără nicio julitură, în urma experienţei sale.

Familia adoptase câinele cu câteva luni în urmă, însă patrupedul deja formase o legătură puternică şi îşi iubea mult stăpânul. 

Dl Liu a adăugat: “De îndată ce m-a văzut, a sărit de pe terasă de la etajul al doilea. Mă iubește foarte mult.”

Din fericire, domnul Liu a refuzat să-şi pedepsească câinele iubit, dar a decis ca,de acum înainte, înainte, câinele va fi înlănțuit pe terasă pentru a evita un incident similar, conform Unilad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un husky nerăbdător a sărit de pe acoperiş ca să-şi întâmpine stăpânul, dar l-a băgat în spital