Antena Meniu Search
x

Video Megaiahtul unui oligarh rus, cu robineți de 40.000 de euro bucata, confiscat de germani. Ce dotări uluitoare are

Sancţiunile impuse Rusiei dezvăluie lumii o flotă de iahturi care întrece orice imaginaţie. Cea mai recentă captură a fost făcută în Germania zilele trecute. Nava, despre care se crede că ar fi cel mai mare iaht din lume, aparţine unuia dintre oligarhii apropiaţi lui Vladimir Putin şi a fost sechestrată în Hamburg. Preţul ar fi estimat la peste 700 de milioane de dolari.

de Redactia Observator

la 27.04.2022, 22:23

Bogaţii Rusiei iubesc opulenţa. Iar războiul din Ucraina prezintă lumii întregi apetenţa lor pentru lux şi grandoare.

Megaiahtul Crescent

Megaiahtul Crescent a fost sechestrat în Tarragona, Spania, iar proprietarul este. necunoscut. Lansat la apă în 2019, nava are un preţ estimat la 600 de milioane de dolari. Are 6 punţi, piscină, platformă pentru practicarea sporturilor nautice şi, printre alte extravaganţe, două heliporturi, în cazul în care invitaţii ajung cu elicopterul.

Sailing yacht A

Pe acelaşi subiect

Sailing yacht A este lansat la apă în 2015 şi atrage toate privirile când apare în zare. Mai înalt decât Statuia Libertăţii, în prezent este sechestrat de autorităţi într-un port din Italia. Andrey Melnichenko, un magnat din industria oţelului, ar fi proprietarul bijuteriei evaluate la 390 de milioane de dolari. Decorul şi detaliile sunt extravagante. Numai robineţii de la baie costă 40 de mii de dolari bucata.

Ca să fugă de sancţiuni, miliardarul Roman Abramovich şi-a mutat iahtul evaluat la peste 1 miliard de dolari, The Eclipse, în Turcia. Supernava are 163 metri lungime, cinema, două helipaduri, mai multe piscine şi. geamuri antiglonţ.

Omar

Omar este un hotel plutitor de cel puţin cinci stele. Cu o lungime de 110 metri este evaluat la 600 milioane de dolari. Poate găzdui 21 de clienţi dintre cei mai pretenţioşi, de care au grijă 47 de angajaţi.

Paladium

Iahtul Paladium, al lui Mikhail Prokhorov, este o feerie pe apă: în 2010 a fost premiat la un concurs la categoria Inovaţie. Are un garaj încăpător şi 8 cabine duble.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Megaiahtul unui oligarh rus, cu robineți de 40.000 de euro bucata, confiscat de germani. Ce dotări uluitoare are