Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini de la carnagiul în care cinci români au murit pe o şosea din Olanda: 'Este un eveniment tragic' (Foto)

Primele imagini de la accidentul din Olanda în urmă căruia cinci români au murit pe loc arată cum microbuzul a fost distrus în totalitate în urma impactului.

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 13:36

Primele imagini de la accidentul din Olanda în urmă căruia cinci români au murit pe loc arată cum microbuzul a fost distrus în totalitate în urma impactului.

Potrivit primelor informaţii, şoferul microbuzului în care se aflau şapte muncitori ar fi pierdut controlul volanului, iar microbuzul a ajuns pe contrasens, acolo unde s-a izbit frontal cu un camion.

Tragedia s-a produs pe şoseaua dintre oraşele Helmond şi Deurne.

Articolul continuă după reclamă

Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, iar muncitorii au fost efectiv striviţi.

Pe acelaşi subiect

Potrivit jurnaliştilor din Olanda, românii morţi în accident lucrau pentru firma Horizon şi se întorceau de la muncă, ei fiind rezidenţi în oraşul Goch din Germania.

O tânără de 24 de ani şi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 37 de ani, de cetăţenie română, au murit pe loc în urma accidentului.

Microbuzul firmei Horizon, in care se aflau muncitorii romani, a fost distrus in totalitate in urma accidentului

Alte trei persoane au fost grav rănite şi au ajuns de urgenţă la spital.

Firma pentru care lucrau românii a transmis un comunicat de presă prin intermediul Facebook.

"Luni, 19 martie, opt angajaţi ai Horizon au fost implicaţi într-un accident rutier foarte grav în Helmond. În urma accidentului, cinci oameni din personalul nostru (4 bărbaţi şi o femeie) au murit, iar alţi trei angajaţi (2 bărbaţi şi o femeie) au fost grav răniţi. Împrejurările în care s-a produs accidentul sunt investigate de Poliţie. Atenţia şi preocuparea noastră se duc acum către răniţi şi rudele celor care au murit în acest eveniment tragic", au scris oficialii Horizon.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Primele imagini de la carnagiul în care cinci români au murit pe o şosea din Olanda: 'Este un eveniment tragic' (Foto)