Antena Meniu Search
x

Imagini cutremurătoare la înmormântare lui Emiliano Sala, fotbalistul căzut cu avionul în Canalul Mânecii

Imagini cutremurătoare la înmormântare lui Emiliano Sala, fotbalistul căzut cu avionul în Canalul Mânecii. Atacantul  a fost înmormântat sâmbătă. La funeralii au participat părinţii şi sora jucătorului, prieteni, locuitori din oraşul natal al fotbalistului, Progreso.

de Redactia Observator

la 17.02.2019, 11:18

Emiliano Sala avea 28 de ani
Imagini cutremurătoare la înmormântare lui Emiliano Sala, fotbalistul căzut cu avionul în Canalul Mânecii - Clarin

Imagini cutremurătoare la înmormântare lui Emiliano Sala, fotbalistul căzut cu avionul în Canalul Mânecii. Atacantul  a fost înmormântat sâmbătă. La funeralii au participat părinţii şi sora jucătorului, prieteni, locuitori din oraşul natal al fotbalistului, Progreso, dar şi managerul lui Cardiff, Neil Warnock, şi directorul executiv al clubului, Ken Choo.

n sala clubului San Martin din Progreso, prima echipă la care a jucat timp de zece ani, a fost improvizată o capelă, iar sicriul a fost acoperit de flori şi un drapel în culorile clubului, roşu şi negru. Lângă sicriu se afla postată o mare fotografie a jucătorului în tricoul clubului FC Nantes, alături de mesajul "Moştenirea ta va fi eternă". Cluburile din regiune şi Federaţia argentiniană de fotbal (AFA) au trimis, de asemenea, coroane de flori.

La ceremonia de înmormântare au venit şi foşti colegi de la fosta sa echipă, FC Nantes. Fundaşul central Nicolas Pallois, prieten apropiat al lui Emiliano Sala, şi Loic Morin, secretarul general al clubului FC Nantes, au reprezentat gruparea franceză de fotbal la funeraliile atacantului argentinian.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emiliano Sala a jucat trei sezoane şi jumătate la Nantes, pentru care a marcat 42 de goluri în campionat. Atacantul de 28 de ani a dispărut pe 21 ianuarie, alături de pilotul David Ibbotson, la bordul unui avion de turism, deasupra Canalului Mânecii. Sala se deplasa în Ţara Galilor, după ce se transferase de la Nantes la Cardiff City. Corpul său a fost recuperat săptămâna trecută din epava avionului aflată la o adâncime de 67,7 metri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Imagini cutremurătoare la înmormântare lui Emiliano Sala, fotbalistul căzut cu avionul în Canalul Mânecii