Antena Meniu Search
x

Imagini de la locul unde doi români au murit, iar alți șapte au fost răniți, în Olanda. Oamenii au zburat prin geamuri (video)

Imaginile surprinse la locul unde doi români au murit, iar alți șapte au fost răniți, în Olanda, arată dimensiunea dramei pe care sezonierii implicați în accident au trăit-o. Oamenii au zburat prin geamuri, după ce microbuzul lor a fost lovit în plin de un autoturism.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.05.2020, 09:19

  • 9 români se duceau la muncă, dis de dimineață.
  • Erau sezonieri care lucrau în horticultură, în Olanda.

Doi români morți, alți 7 răniți, în microbuzul care îi ducea la muncă, dis de dimineață, în Olanda, e bilanțul accidentului de marți de dimineață. Mașina în care se aflau a fost izbită de un autoturism condus de o tânără șoferiță, rănită și ea.

Cei doi români morți au fost aruncați prin geamurile microbuzului care era înmatriculat în Polonia și aparținea firmei de plasare de forță de muncă ce îi angajase. Șoferul microbuzului n-a avut nicio șansă să evite impactul.

Accidentul a avut loc în jurul ore 6:00 pe N240, în apropiere de Medemblik, în nordul Olandei. Microbuzul cu români circula pe drumul cu prioritate și a fost lovit din lateral, în plin, de un autoturism condus de o tânără de 23 de ani care nu a acordat prioritate. Ambele vehicule au fost aruncate de pe șosea în câmp. Zeci de salvatori au intervenit la locul accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românii morți, doi bărbați, au unul 44 de ani, celălalt 25. Tânărul a murit la spital, acolo unde au ajuns și ceilalți șapte conaționali, toți grav răniți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Imagini de la locul unde doi români au murit, iar alți șapte au fost răniți, în Olanda. Oamenii au zburat prin geamuri (video)