Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini dramatice cu bolnavi de coronavirus, într-un spital din Italia: "Dedic acest video tuturor celor care nu pot sta în casă!"

Imagini dramatice filmate în Terapia Intensivă a Spitalului San Marco di Zingonia, provincia Bergamo, Italia, acolo unde medici, asistente și infirmiere muncesc zi și noapte pentru a salva bolnavii infectați cu coronavirus.

de Veronica Micu

la 16.03.2020 , 09:01

Bolnavi de coronavirus în Terapia Intensivă a Spitalului San Marco di Zingonia, provincia Bergamo, Italia Imagini dramatice cu bolnavi de coronavirus, într-un spital din Italia - capturi video Facebook
  • Sute de pacienți infectați luptă să rămână în viață, în Italia.
  • Numărul bolnavilor crește de la o oră la alta.

Imagini dramatice filmate în Terapia Intensivă a Spitalului San Marco di Zingonia, provincia Bergamo, Italia, acolo unde medici, asistente și infirmiere muncesc zi și noapte pentru a salva bolnavii infectați cu coronavirus.

Daniele Monzani și Gabriele Dei Mainardi au postat pe Facebook o înregistrare care ne arată adevărata dimensiune a epidemiei de coronavirus din Italia.

Zeci de pacienți infectați luptă să rămână în viață. Pentru că nu mai este loc în saloane, unii dintre ei sunt îngrijiți pe holuri.

Articolul continuă după reclamă

Iar numărul bolnavilor crește de la o oră la alta, motiv pentru care spitalul își organizează și reorganizează zilnic activitatea, în funcție de nevoi și pentru a putea trata cât mai mulți pacienți.

Motivul pentru care Daniele și Gabriele au postat filmarea pe Facebook este pentru a-i face pe oameni să conștientizeze faptul că cel mai bun lucru pe care îl pot face acum este să stea în case.

"Vreau sa dedic acest video tuturor celor care nu pot sta în casă...Celor care nu au respectat niciodată regulile sau legile, pentru că e penibil să o faci, și nu e în vogă...", a scris Gabriele Dei Mainardi pe Facebook.

Imaginile publicate pe rețeaua de socializare au puternic impact emoțional, motiv pentru care am ales să nu le publicăm.

368 de morţi în Italia, într-o singură zi

Italia este cea mai afectată ţară europeană de epidemia de coronavirus şi a doua din lume, după China, în doar 24 de ore fiind cofirmate 3590 de cazuri noi de coronavirus și 368 de morți.

În urma cazurilor anunțate duminică, bilanțul total al epidemiei de coronavirus în Italia e de 24.747 de cazuri de coronavirus.

De asemenea, potrivit ANSA, până acum s-au înregistrat 1809 decese.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Imagini dramatice cu bolnavi de coronavirus, într-un spital din Italia: "Dedic acest video tuturor celor care nu pot sta în casă!"