Antena Meniu Search
x

Noi imagini dramatice arată dezastrul produs de cutremurul din Turcia (Video)

Turcia este în stare de alertă după ce un cutremur de 6,8 grade pe scara Richter s-a produs, vineri seara, în provincia Elazig şi s-a soldat cu zeci de morţi şi peste 1.000 de răniţi.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.01.2020, 10:56

Cutremurul din Turcia, urmat de peste 200 de replici
Cel puţin 21 de persoane au murit în urma cutremurului din Turcia - Hepta

Turcia este în stare de alertă după ce un cutremur de 6,8 grade pe scara Richter s-a produs, vineri seara, în provincia Elazig şi s-a soldat cu zeci de morţi şi peste 1.000 de răniţi.

Oficial, sunt 21 de morţi până acum, însă autorităţile locale se tem că bilanţul creşte vertiginos în condiţiile în care alte foarte multe persoane sunt în continuare dispărute, iar mulţi dintre răniţi sunt în stare gravă.

Conform BBC, peste 200 de replici au urmat după cutremurul care s-a simţit inclusiv în Irak sau Israel.

Posturile de televiziune locale dau publicităţii imagini dramatice care arată dezastrul produs de cutremurul din Elazig.

Peste 400 de echipe de intervenţie se îndreaptă către zona epicentrului din întreaga Turcia. Salvatorii au paturi de campanie şi corturi.

Pe de altă parte trebuie menţionat că Turcia este o ţară obişnuită cu cutremurele devastatoare.

În 1999, în jur de 18.400 de persoane au murit şi aproape 50.000 de persoane au fost rănite, după ce un cutremur de 7,6 grade pe scara Richter a lovit provincia Izmit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Noi imagini dramatice arată dezastrul produs de cutremurul din Turcia (Video)