Antena Meniu Search
x

Imagini ȘOCANTE! S-a apărat cu mâinile goale după ce a fost atacat cu TOPORUL și ranga. Este incredibil ce a reușit să facă apoi (VIDEO)

Un vânzător din Calgary, Canada, este considerat un erou, după ce a reușit să lupte cu doi hoți care au vrut să-i jefuiască magazinul și care l-au atacat cu toporul și ranga, scrie The Independent.

Un vânzător din Calgary, Canada, este considerat un erou, după ce a reușit să lupte cu doi hoți care au vrut să-i jefuiască magazinul și care l-au atacat cu toporul și ranga, scrie The Independent.

Incidentul șocant, petrecut în august, a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în magazin.

Cei doi hoți, mascați, au intrat în magazin, și s-au apropiat de vânzător, care le-a spus că pot lua ce vor. El a luat un scaun mic de plastic pentru a se apăra, însă cei doi l-au atacat cu un topor și o rangă. Cu mâinile gole, Nisar Ahmed, de originea musulmană, a reușit să le țină piept, iar la un moment dat a ieșit din magazin și a blocat ușa, astfel încât agresorii să nu mai poată ieși.

Pe acelaşi subiect

Nisar Ahmed a reușit, de asemenea, să-i de masca jos unuia dintre hoți, pentru ca acesta să fie ulterior recunoscut.

Disperați să iasă din capcană, hoții au spart geamul cu toporul și ranga, însă Nisar Ahmed l-a prins pe unul dintre ei pînă la sosirea poliției.

Cei doi agresori erau Arthur Bennie (35 de ani) și Natalie Elashuk (25 de ani), care au fost acuzați de furt calificat și atac cu armă.

Patronul magazinului, Asif Mohamed, a declarat că vânzătorule ste un erou:  "Este un erou, pentru că a reușit să-i prindă. Cel mai important este că a scăpat nevătămat din tot acest calvar".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Imagini ȘOCANTE! S-a apărat cu mâinile goale după ce a fost atacat cu TOPORUL și ranga. Este incredibil ce a reușit să facă apoi (VIDEO)