Antena Meniu Search
x

Imaginile care contrazic varianta OMS: la Institutul din Wuhan existau lilieci în cuşti încă din 2017 - VIDEO

Un video difuzat de Sky News Australia contrazice varianta oficială a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii privind originea coronavirusului.

de Redactia Observator

la 16.06.2021, 11:34

Imaginile care contrazic varianta OMS: la Institutul din Wuhan existau lilieci în cuşti încă din 2017 - VIDEO
- Profimedia

OMS a susţint că varianta conform căreia Covid-19 ar fi scăpat din laboratorul din Wuhan nu este altceva decât o "teorie a conspiraţiei". Materialul prezentat de televiziunea australiană arată că lilieci vii erau păstraţi în laboratoarele Institutului din Wuhan, cu mult înainte de apariţia coronavirusului. Din mai 2017, mai exact.

Imaginile au fost surprinse în momentul lansării oficiale a laboratorului de biosiguranţă de nivel 4. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a susţinut în tot acest timp că nu se poate vorbi despre Instititul de la Wuhan ca fiind sursa coronavirusului, deşi chiar într-o anexă a raportului OMS se precizează că există posibilitatea ca animale vii să fie adăpostite acolo.

Peter Daszak, membru al echipei OMS care investighează originile Covid-19, a declarat că "e o conspiraţie să sugerăm că liliecii au fost crescuţi la Institutul de Virusologie din Wuhan". Imediat după ce China a început să se confrunte cu pandemia, în decembrie 2020, Daszak a revenit şi a declarat că "Nu au lilieci morţi sau vii în interior. E o greşeală, sper să fie corectată".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Imaginile care contrazic varianta OMS: la Institutul din Wuhan existau lilieci în cuşti încă din 2017 - VIDEO