Antena Meniu Search
x

Video "Îmi vreau casa înapoi!" Un tânăr român a amenințat ore în șir că se aruncă de pe o macara, în Italia. Polițiștii i-au adus câinii, ca să-l liniștească

Scene dramatice, ieri, în cartierul Santa Rita din Torino, în Italia, acolo unde un român s-a urcat pe o macara și a amenințat, ore în șir, că se va arunca în gol. Potrivit presei din Peninsulă, tânărul ar fi fost evacuat din casă, împreună cu mama și câinii săi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.10.2023, 12:27

"Îmi vreau casa înapoi!". Un tânăr român a amenințat ore în șir că se aruncă de pe o macara, în Italia. Polițiștii i-au adus câinii, ca să-l liniștească - corriere.it

Disperat, românul s-a urcat în vârful macaralei ieri, puțin după ora 11.00. Martorii spun că, imediat, tânărul a început să amenințe că va sări, dacă nu îi este restituită casa.

Zona din jurul macaralei a fost închisă circulației de către patrulele poliției locale, iar un negociator urcat pe un braț metalic a încercat să îl convingă pe român să coboare de pe macara.

Polițiștii i-au adus câinii, ca să-l liniștească

În scurt timp, oamenii legii aveau să afle că tânărul și mama sa au fost evacuați din casă, luni dimineață. Potrivit Corriere della Sera, cei doi câini ai bărbatului fuseseră luați de poliție. 

La un moment dat, agenții au adus câinii în zona macaralei, iar românul s-a mai liniștit când i-a văzut. Cu toate astea, a rămas cocoțat în vârful macaralei. Un pompier și un polițist au continuat să încerce să-l convigă să coboare, însă, până la lăsatul serii, omul era tot la înălțime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » "Îmi vreau casa înapoi!" Un tânăr român a amenințat ore în șir că se aruncă de pe o macara, în Italia. Polițiștii i-au adus câinii, ca să-l liniștească