Antena Meniu Search
x

Video Împrumut de 500.000 de dolari, "răsplătit" cu un scandal sexual. Prietenia dintre Elon Musk şi Sergey Brin, pusă la încercare de zvonul unui triunghi amoros

Trădare de milioane între miliardari. O publicaţie americană dezvaluie o aventură amoroasă pe care magnatul Elon Musk ar fi avut-o cu soţia prietenului său, cofondatorul Google, Sergey Brin. Relaţia ar fi dus chiar şi la divorţ. Cel mai bogat om de pe pământ neagă însă acuzaţiile. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 26.07.2022, 11:05

Vezi și

Potrivit publicaţiei Wall Street Journal, relaţia dintre Elon Musk şi Nicole Shanahan ar fi început în luna decembrie. În acel moment, cofondatorul Google şi soţia acestuia erau despărţiţi, dar locuiau, încă, împreună. Cei doi ar fi încercat chiar să mai dea o şansă căsniciei, numai că, în ianuarie, când Sergey Brin a aflat de aventura soţiei sale, a intentat divorţul. Jurnaliştii Wall Street Journal scriu chiar că, la o petrecere, Elon Musk i-ar fi cerut iertare în genunchi prietenului său. 

Reacţia lui Elon Musk, acuzat că a avut o aventură cu soţia cofondatorului Google

După 11 ore, în care ştirea a făcut înconjurul Planetei, Elon Musk a reacţionat pe Twitter: "Este o prostie. Serghei şi cu mine suntem prieteni şi chiar am fost la o petrecere noaptea trecută! Am văzut-o pe Nicole de două ori în trei ani, iar în ambele dăţi au fost foarte mulţi oameni în jurul nostru. Nu s-a întâmplat nimic romantic".

În sprijinul afirmaţiei sale, miliardarul a publicat mai multe fotografii alături de Serghei Brin, despre care spune că au fost făcute cu doar o zi înainte. În plus, ca să demonteze astfel de acuzaţii, cel mai bogat om din lume spune că nu a mai făcut sex de foarte mult timp. 

Pe acelaşi subiect

După postările miliardarului, reacţiile s-au ţinut lanţ pe reţelele sociale: "Ştire de ultimă oră. Se pare că Elon Musk nu a mai făcut sex de ani de zile. Urmează mai multe detalii". "Singurul motiv pentru care nu cred această poveste este pentru că nu înţeleg cine ar vrea să facă sau a făcut sex cu el?"

Prietenia care-i leagă pe Elon Musk şi Serghei Brin

Realţia de prietenie dintre Elon Musk şi Serghei Brin este cunoscută în Silicon Valley. Cofondatorul Google chiar l-a împrumutat pe Elon Musk cu jumătate de milion de dolari, în timpul crizei financiare din 2008, pentru a-l ajuta să producă Tesla. Acum, Elon Musk este cel mai bogat pământean. "Cred că există grade de iubire, dar ca cineva să fie complet fericit, cred că trebuie să fie fericit pe plan profesional, dar şi în iubire", mărturisea miliardarul.

La 51 de ani, Elon Musk are un istoric amoros demn de filmele de la Hollywood. Are nouă copii, două foste soţii şi cine ştie câte inimi frânte. Pe lista lungă a marilor iubiri se numără Amber Heard, fosta soţie a actorului Johnny Depp, actriţa Natasha Bassett şi cântăreaţa Grimes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Împrumut de 500.000 de dolari, "răsplătit" cu un scandal sexual. Prietenia dintre Elon Musk şi Sergey Brin, pusă la încercare de zvonul unui triunghi amoros