Antena Meniu Search
x

Amber Heard contestă verdictul în procesul cu Johnny Depp. A făcut apel şi vrea să scape de plata despăgubirii de 10 milioane de dolari

Amber Heard a făcut, joi, apel la verdictul pronunţat în procesul de defăimare cu Johnny Depp. Avocaţii actriţei au solicitat la începutul lunii anularea verdictului. Într-un document de 43 de pagini, aceştia cer şi anularea despăgubirii de 10 milioane de dolari pe care ea trebuie să o plătească fostului soţ. Probele împotriva lui Amber Heard ar fi fost "nefondate".

de Redactia Observator

la 22.07.2022, 11:45

Amber Heard vs. Johnny Depp. Actriţa face apel
Amber Heard vs. Johnny Depp. Actriţa face apel - Profimedia

Amber Heard a făcut, joi, apel la verdictul pronunţat în procesul de defăimare în care s-a judecat cu fostul soţ, Johnny Depp, potrivit Variety. Actriţa în vârstă de 36 de ani a fost obligată să plătească 10 milioane de dolari vedetei din "Piraţii din Caraibe" care va trebui să îi plătească la rândul lui două milioane, potrivit sentinţei pronunţate la 1 iunie de un tribunal de lângă Washington.

Procesul Amber Heard vs. Johnny Depp. Actriţa face apel

Avocaţii lui Amber Heard, care nu au reuşit să obţină anularea procesului pentru viciu de formă, şi-au oficializat joi intenţia de a face recurs pe fond, relateză news.ro. "Considerăm că instanţa a făcut erori care au împiedicat-o să emită un verdict echitabil şi respectuos cu Primul Amendament” al Constituţiei, care garantează libertatea de exprimare, au explicat purtătorii de cuvânt al acesteia într-un comunicat de presă. "Ne dăm seama că acest apel va inflama Twitter-ul, dar este un pas necesar pentru a ne asigura că justiţia este făcută”, au adăugat ei.

Bătălia juridică dintre foştii soţi a fost cauzată de un articol publicat de Washington Post în 2018, în care Amber Heard s-a descris drept "o persoană publică care reprezintă violenţa domestică", fără a-şi numi fostul soţ. Asigurând că acest text i-a distrus reputaţia şi cariera, Johnny Depp, în vârstă de 59 de ani, şi-a dat în judecată fosta soţie pentru defăimare şi a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari. Amber Heard a contraatacat şi a cerut dublu. După şase săptămâni de litigii, juraţii de la tribunalul Fairfax au concluzionat că foştii soţi s-au defăimat reciproc, dar au constatat că prejudiciile suferite de Johnny Depp au fost mai mari.

Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017

Procesul, care a fost foarte mediatizat şi transmis în direct la televiziune, a fost urmărit de milioane de telespectatori din întreaga lume şi a provocat o explozie de mesaje jignitoare la adresa actriţei pe reţelele de socializare. Cei doi actori începuseră o relaţie romantică în 2011 şi s-au căsătorit în 2015. Amber Heard a cerut divorţul în 2016, pretinzând că este victima violenţei domestice, pe care Johnny Depp a negat-o mereu. Ea a renunţat la aceste acuzaţii când divorţul a fost finalizat în 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Entertainment » Amber Heard contestă verdictul în procesul cu Johnny Depp. A făcut apel şi vrea să scape de plata despăgubirii de 10 milioane de dolari