Antena Meniu Search
x

Video Împuşcături în plină zi între două bande de traficanţi de droguri, pe plaja unui hotel de lux din Mexic: Două persoane au murit

Scene sângeroase pe plaja unui hotel de lux de pe litoralul mexican. Două bande de traficanţi de droguri au au pornit războiul în plină zi, sub privirile îngrozite ale turiştilor. 

de Redactia Observator

la 05.11.2021, 14:20

Vezi și

Unii s-au baricadat în camere, iar alţii au fost invitaţi să se adăpostească în holul hotelului. Doi indivizi, descrişi de poliţie ca traficanţi, au fost ucişi în schimbul de focuri, iar un turist a fost uşor rănit. 

Potrivit procuraturii, membrii uneia din bande au venit pe mare şi au gonit turiştii de pe plajă înainte de a deschide focul asupra rivalilor. 

După confruntare, combatanţii au dispărut înainte de sosirea poliţiei. Acum două săptămâni, două turiste străine au fost ucise într-un incident similar, tot pe litoralul Mexicului. Şi tot atunci, un ucigaş aflat în serviciul unui cartel mexican a fost ucis, alături de alţi doi răufăcători, într-un schimb de focuri cu forţele de securitate din Mexic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Împuşcături în plină zi între două bande de traficanţi de droguri, pe plaja unui hotel de lux din Mexic: Două persoane au murit