Antena Meniu Search
x

Ingeniozitatea hoţilor nu are limite! În Italia, şapte români au fost puşi sub urmărire după o serie de jafuri cu tractorul

I-au şocat până şi pe carabinieri, care au declarat că atacurile s-au dat "cu o tehnică paramilitară". Grupul trăia într-o tabără de romi din Toscana. Românii furau mai întâi tractoare şi dubiţe de la ferme.

Vezi și

I-au şocat până şi pe carabinieri, care au declarat că atacurile s-au dat "cu o tehnică paramilitară". Grupul trăia într-o tabără de romi din Toscana. Românii furau mai întâi tractoare şi dubiţe de la ferme.

Mergeau apoi în oraşe şi foloseau tractoarele pentru a disloca zidurile în care se aflau bancomate. După câteva tentative în care n-au reuşit decât să producă pagube, fără a putea extrage seifurile, au reuşit să plece cu un bancomat care conţinea 150.000 de euro.

Au fost identificaţi datorită imaginilor de pe camerele de supraveghere, dar numai un singur membru al bandei a fost arestat. Ceilalţi au fugit, probabil, în străinătate. Carabinierii au recuperat seiful cu bani, încă nedeschis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ingeniozitatea hoţilor nu are limite! În Italia, şapte români au fost puşi sub urmărire după o serie de jafuri cu tractorul