Antena Meniu Search
x

Un balcon plin cu invitaţi s-a prăbuşit de la etajul 3 în timpul unei petreceri din Germania. Sunt nouă răniți

Balconul unui apartament de la etajul 3 al unui bloc din Bautzen, Germania, s-a prăbuşit, joi seară, în timpul unei petreceri aniversare. În momentul prăbuşirii, în balcon se aflau 11 persoane, între care şi un copil de 4 ani. Nouă invitaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, unul dintre aceştia suferind răni grave, relatează publicaţia germană Bild.

de Ioana Petcu

la 03.09.2021, 14:32

Balconul unui bloc s-a prăbuşit în timpul unei petreceri aniversare, în Germania
Balconul unui bloc s-a prăbuşit în timpul unei petreceri aniversare, în Germania - Profimedia

Ziua de naştere a unui tânăr de 17 ani s-a transformat, în câteva clipe, într-un adevărat coşmar, după ce balconul apartamentului unde avea loc petrecerea s-a prăbuşit în gol, de la etajul 3 al imobilului. Balconul de la etajul inferior a blocat căderea, dar 9 din cei 11 oameni implicaţi în incident au fost răniţi. 

Poliţia a transmis că totul s-a petrecut în jurul orei locale 20:00, când podeaua de lemn a balconului a cedat dintr-o cauză inexplicabilă. La faţa locului au fost trimise opt ambulanţe şi mai multe maşini de patrulă, precum şi un echipaj de pompieri, pentru a îi salva pe petrecăreţii blocaţi în exteriorul clădirii. Opt persoane cu vârste cuprinse între 4 şi 61 de ani au suferit răni uşoare, dar un bărbat de 50 de ani a avut nevoie de spitalizare. "Balconul a fost adăugat ulterior construcţiei imobilului", a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei în aceeaşi seară. "Rămâne de văzut care a fost motivul prăbuşirii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un balcon plin cu invitaţi s-a prăbuşit de la etajul 3 în timpul unei petreceri din Germania. Sunt nouă răniți