Antena Meniu Search
x

Halloween cu totul special! Peste o sută de căţei au participat la un concurs de vrăjitoare şi piraţi

În prag de Halloween, nu doar oamenii se întrec în concursuri pentru cel mai bun costum, ci şi patrupedele. O astfel de competiţie a fost organizată în Peru.

Vezi și

În prag de Halloween, nu doar oamenii se întrec în concursuri pentru cel mai bun costum, ci şi patrupedele. O astfel de competiţie inedită a fost organizată în Peru, acolo unde au participat peste 100 de câini de toate rasele. Pe lângă distracţie, evenimentul a avut şi un scop caritabil.

Îmbrăcate în vrăjitoare, piraţi sau în tradiţionalii dovleci de Halloween, patrupedele din Lima au defilat pe scenă alături de stăpânii lor şi au încercat să impresioneze juriul cu ţinute care mai de care mai ingenioase.  Iar trofeele au fost pe măsură: mâncare şi jucării pentru căţei.

Nici animalele orfane nu au fost uitate. Mai mulţi câini fără stăpâni au fost aduşi la eveniment pentru a fi adoptaţi.

În cadrul evenimentului, organizatorii au transmis şi un mesaj pentru stăpânii de patrupede: O dietă echilibrată joacă un rol crucial în creşterea responsabilă a unui animal de companie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Halloween cu totul special! Peste o sută de căţei au participat la un concurs de vrăjitoare şi piraţi