Antena Meniu Search
x

Video Inbar a murit la doar 27 de ani în mâinile teroriştilor Hamas. Tânăra cu cetăţenie română realiza lucrări de artă stradală deosebite

Război Israel - Hamas. O româncă de 27 de ani, ţinută ostatică în Gaza, a murit în mâinile teroriştilor Hamas. Moartea femeii cu dublă cetățenie a fost confirmată şi de ministrul de Externe român. Între timp, sute de oameni s-au adunat, din nou, aseară la Tel Aviv, unde au protestat cu pancarte, bannere şi afişe cu pozele ostaticilor. Aceștia au cerut guvernului să facă mai multe eforturi pentru a-i elibera pe cei încă ţinuţi captivi. 

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 08:25

Vezi și

Inbar avea doar 27 de ani şi studia la Arte. Pink, aşa cum o ştia toată lumea, realiza lucrări de artă stradală deosebite. Tânăra era la festivalul de muzică SuperNova când a fost răpită de teroriştii Hamas, pe motociclete. Încă de atunci, apropiaţii fetei au sperat până în ultimul moment că "artista'' lor preferată trăieşte. 

Aseară, pe străzile din Tel Aviv, au protestat din nou rudele ostaticilor. Una dintre femeile eliberate la sfârșitul lunii noiembrie a cerut reluarea negocierilor pentru eliberarea celor încă aflaţi pe mâinile teroriştilor. 

Raz Ben-Ami, ostatică eliberată: Am fost salvată, dar dacă armistiţiul ar fi fost amânat cu o săptămână, poate că nu aş fi fost aici. Ostaticii trec printr-un infern şi sunt în pericol de moarte.

Furie în Israel după ce armata a ucis din greşeală trei dintre ostaticii răpiţi de Hamas

Pe acelaşi subiect

A fost furie în Israel după ce armata a ucis din greşeală trei dintre ostaticii răpiţi de Hamas, în timpul unui raid în Fâşia Gaza. Ancheta preliminară arată că cei trei tineri ţinuţi prizonieri în oraşul Gaza erau dezbrăcaţi de la brâu în sus. Aveau un băţ pe care prinseseră o cârpă albă. Din motive necunoscute, un soldat a deschis focul asupra lor iar doi dintre ei au fost ucişi pe loc. Al treilea a fost rănit şi a cerut ajutor în ebraică, însă a fost împuşcat mortal de un alt membru al trupelor speciale. 

Unul dintre aceştia este Haim Yotam, toboşar într-o formaţie rock. Înainte de a fi răpit pe 7 octombrie, el le-a trimis apropiaţilor un ultim mesaj. 

Cine sunt celelalte două victime ale soldaţilor israelieni

Ceilalţi doi sunt Samar Talalka, un tânăr de 22 de ani care lucra la o fermă, şi Alon Shamriz, în vârstă de 26 de ani, student la inginerie informatică. De când au fost răpiţi, nimeni nu mai ştia de ei. O altă tragedie a avut loc ieri într-o biserică catolică din Gaza. Două femei, mamă şi fiică, au fost ucise de un soldat israelian. Alţi 130 de oameni rămân în mâinile teroriştilor. Rudele lor au ieşit pe străzi şi au manifestat în apropiere de ministerul Apărării din Tel Aviv. Protestatarii au blocat străzile şi au vărsat vopsea roşie pe drumuri, simbol al sângelui prizonierilor ucişi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Inbar a murit la doar 27 de ani în mâinile teroriştilor Hamas. Tânăra cu cetăţenie română realiza lucrări de artă stradală deosebite