Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendii de vegetaţie în Portugalia. O persoană şi-a pierdut viaţa după ce flăcările au distrus mai multe provincii din nord

În timp ce o parte din Europa se confruntă cu inundaţii istorice, alte ţări sunt mistuite de incendiile de vegetaţie. O persoană şi-a pierdut viaţa în Portugalia după ce flăcările au distrus mai multe provincii din nord. Incendiile au făcut prăpăd şi în Peru unde 15 oameni au murit până acum, iar trei mii de hectare au fost pârjolite. Alte sute de animale au fost prinse în infernul de foc. Operaţiunile de stingere sunt însă îngreunate de vântul care bate cu putere.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 08:45

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis duminică o informare pentru cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Portugheză că autorităţile locale au declarat stare de alertă pe întreg teritoriul continental, în perioada 15 - 17 septembrie 2024, în contextul riscului major de producere a unor incendii de vegetaţie.

MAE recomandă cetăţenilor români să se informeze în legătură cu situaţia existentă şi să evite deplasările în zonele în care există incendii în desfăşurare sau un pericol iminent de producere a acestora.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Incendii de vegetaţie în Portugalia. O persoană şi-a pierdut viaţa după ce flăcările au distrus mai multe provincii din nord