Antena Meniu Search
x

Video Incendiu cu 29 de morți în Istanbul. Turcii au făcut deja primele arestări, înainte de a afla cauzele tragediei

Cel puţin 29 de oameni au murit într-un incendiu devastator la Istanbul. Un club din centrul metropolei a luat foc din motive încă necunoscute. Înainte să afle cauzele tragediei, procurorii au emis mandate de arestare pentru cinci suspecţi. 

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 21:16

Vezi și

Clubul, închis acum, în perioada Ramadanului, era în renovare. O deflagraţie puternică a zguduit, în jurul prânzului, blocul cu 16 etaje. În câteva secunde, localul aflat la subsol era învăluit de flăcări. 

Din cauza flăcărilor şi fumului gros, muncitorii care lucrau în club şi locatarii din bloc nu au putut să iasă din infernul de foc. Au trecut ore în şir până când pompierii au stins incendiul.

Incendiu în Istanbul. Clubul de noapte a fost complet distrus

Ancheta preliminară arată că tragedia a fost provocată de muncitorii care renovau clubul. Şeful de şantier şi managerii localului au fost arestaţi. 

  • Davut Gül, guvernatorul Istanbulului: Cei răniţi şi cei ce şi-au pierdut viaţa munceau la renovarea clubului. Discoteca a fost licenţiată în 1987, iar licenţa ei a fost reînnoită anul acesta. 

Clubul Masquerade, distrus de incendiu, era celebru în Istanbul. Era amplasat în Şişli, cartier central, plin cu hoteluri de lux şi magazine scumpe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Incendiu cu 29 de morți în Istanbul. Turcii au făcut deja primele arestări, înainte de a afla cauzele tragediei