Antena Meniu Search
x

Galerie foto Incendiu la World Trade Center din Hong Kong: 100 de oameni blocaţi pe acoperiş

Peste 100 de persoane au rămas blocate pe acoperișul World Trade Center din Hong Kong, așteaptând echipajele de salvare, după ce clădirea a fost cuprinsă de flăcări.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 10:42

Poliția din Hong Kong a confirmat pentru BBC că cel puțin opt persoane sunt rănite și au fost trimise la spital. Ei au spus că incendiul a izbucnit în camera mașinilor, ceea ce a dus în cele din urmă la incendierea schelei. Cladirea este in prezent in renovare, mai multe spaţii din interior fiind astfel închise.

Mai multe persoane au fost evacuate

Operațiunile de salvare sunt în continuare în desfășurare. Cei opt răniți au vârste cuprinse între 31 și 72 de ani. Potrivit autorităţilor, peste 150 de persoane au fost evacuate până acum din clădire. 

Toate magazinele fuseseră eliberate în timpul lucrărilor de renovare, lăsând în funcțiune doar câteva niveluri ale clădirii, în principal restaurante și birouri, potrivit South China Morning Post. Incendiul a fost clasificat ca incident de nivel trei din cinci. Incendiul de la World Trade Center cu 38 de etaje de pe Gloucester Road a fost semnalat pentru prima dată la ora prânzului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Incendiu la World Trade Center din Hong Kong: 100 de oameni blocaţi pe acoperiş