Antena Meniu Search
x

Incendiu violent într-un depou de autobuze din Brazilia

Zeci de autobuze de transport urban din Sao Paulo au fost distruse de flăcări! Nu a fost vorba de un accident, ci de acţiunea unor indivizi, cu motive încă neclare

Vezi și

Misterioşii incendiatori nu s-au mai ostenit să oprească autobuzele pe străzi şi să dea foc fiecăruia în parte. Ei au aşteptat să vină noaptea şi au dat foc întregului depou, într-o localitate de la periferia oraşului Sao Paulo. A fost de ajuns să stropească două autobuze cu benzină şi să aprindă focul, care s-a extins rapid în întregul depou. Pompierii au venit cât de repede au putut, dar nu au reuşit decât să limiteze proporţiile dezastrului.

În total, 35 de autobuze au fost distruse total sau parţial de flăcări. Câteva case din vecinătate au avut şi ele de suferit dar avariile nu sunt grave. Infernul pe care l-au dezlănţuit nu i-a mulţumit, totuşi, pe agresori: ei au mai găsit două vehicule ale aceleiaşi companii într-un alt cartier din Sao Paulo şi le-au dat, şi lor, foc. Incendierea autobuzelor a devenit, din păcate, un obicei pentru răufăcătorii din Brazilia şi tot mai mulţi cetăţeni obişnuiţi le urmează exemplul şi recurg la aceeaşi formă de protest.

Anchetatorii cred că, în acest caz, a fost vorba de un act de răzbunare pentru uciderea unui lider al traficanţilor de droguri, cu o seară înainte. O crimă pentru care, bineînţeles, nefericitele autobuze nu aveau nicio vină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Incendiu violent într-un depou de autobuze din Brazilia