Antena Meniu Search
x

Video Începe Carnavalul de la Rio de Janeiro: 5 milioane de persoane sunt așteptate să participe

Astăzi începe cel mai mare Carnaval din lume. Organizat încă din 1723, Carnavalul de la Rio de Janeiro a adunat milioane de oameni în fiecare an. După doi ani în care cele mai multe parade şi petreceri au fost anulate, oficialii sunt optimişti şi cred că vor participa peste cinci milioane de persoane. Carnavalul se va încheia pe 25 februarie cu celebra paradă a şcolilor de samba. 

de Redactia Observator

la 17.02.2023, 08:32

Vezi și

Au fost ultimele repetiţii pentru cel mai mare carnaval din lume. Dansatori de samba din întreaga lume şi-au pus la punct ultimele detalii pentru ca spectacolul să fie unul perfect. Iubitorii carnavalului nu au mai avut răbdare şi au început petrecerea încă de sâmbătă. 

Fericiţi că festivalul revine la programul normal după doi ani de restricţii, oamenii au umplut străzile din Rio cu muzică şi bucurie. 

Turiştii şi localnicii vor avea ocazia să vadă parade spectaculoase ale şcolilor de samba, dar vor putea participa la petreceri în stradă. Pe 25 februarie, Carnavalul va lua sfârşit cu grandioasa paradă a câştigătorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Începe Carnavalul de la Rio de Janeiro: 5 milioane de persoane sunt așteptate să participe