Antena Meniu Search
x

654 de ani de închisoare pentru un cuplu din Mexic

"Monștrii din Ecatepec", așa cum a fost supranumit un cuplu din Mexic, au primit o sentință de 654 de ani de închisoare, după ce au fost prinși împingând un cărucior de bebeluș plin cu rămășițe umane pe o stradă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.10.2019, 19:52

654 de ani de închisoare pentru un cuplu din Mexic
La prima condamnare, când au primit doar 15 ani de închisoare, pentru 7 crime, cei doi au început să râdă - mexiconewsdaily.com

"Monștrii din Ecatepec" - așa cum a fost supranumit un cuplu din Mexic - au primit o sentință de 654 de ani de închisoare, după ce au fost prinși împingând un cărucior de bebeluș plin cu rămășițe umane pe o stradă.

Crimele celor doi, dar și modul de operare, au îngrozit întreaga țară. Potrivit Mirror Online, ucigașii obișnuiau să dea părți din corpurile victimelor la câini.

Juan Carlos Hernandez Bejar, în vârstă de 38 de ani, și Patricia Martinez Bernal, de 44, aveau de ispășit o sentință cumulată de 327 de ani, după ce mai multe crime au fost descoperite după arestarea lor, în 2018.

Fuseseră prinși de polițiști pe o stradă din municipalitatea San Cristóbal Ecatepec de Morelos, în timp ce plimbau rămășițe umane într-un cărucior, iar în urma perchezițiilor anchetatorii au găsit la locuința acestora oseminte aparținând mai multor femei. 

La scurt timp, Hernandez Bejar a recunoscut că a ucis nu mai puțin de 20 de femei, cele mai multe tinere, potrivit presei locale.

Potrivit autorităților mexicane, Patricia era cea care aborda victimele, le convingea să meargă la ea acasă pentru a le vinde haine sau parfumuri, după care partenerul său le omora.

Sentința a fost mărită din nou, recent, după ce polițiștii au mai rezolvat o crimă din Ecatepec, comisă tot de cuplul ucigaș. Cei doi au de stat acum după gratii 654 de ani.

Inițial, fuseseră condamnați doar pentru uciderea a 7 persoane. Imediat după aflarea verdictului, au început să râdă, scrie mexiconewsdaily.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » 654 de ani de închisoare pentru un cuplu din Mexic