Antena Meniu Search
x

Video Incident bizar deasupra Washingtonului. Două F16 au depăşit bariera sunetului în urmărirea unui avion de agrement: toţi cei 4 oameni de la bord au murit

Un zgomot asemănător cu cel al unei explozii puternice i-a alarmat pe locuitorii din capitala Statelor Unite, Washington, şi din regiunea învecinată.

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 21:23

Vezi și

Unii localnici tocmai se filmau pentru reţelele sociale când s-a auzit bubuitura, care a fost înregistrată şi de numeroase camere de supraveghere. Aviaţia militară a precizat mai târziu că zgomotul nu provenea de la vreo explozie, ci de la două avioane F-16 care au depăşit viteza sunetului deasupra oraşului, fapt cu totul neobişnuit.

Aeronavele fuseseră trimise să intercepteze un mic avion de turism care intrase, fără autorizaţie, în spaţiul aerian al capitalei, fără ca pilotul să răspundă la apeluri. Avionul şi-a continuat traiectoria şi s-a prăbuşit într-o zonă rurală din statul Virginia. La bord se aflau patru persoane, între care un copil de doi ani, dar niciuna nu a supravieţuit. Cauza incidentului este deocamdată necunoscută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Incident bizar deasupra Washingtonului. Două F16 au depăşit bariera sunetului în urmărirea unui avion de agrement: toţi cei 4 oameni de la bord au murit