Incident terifiant pe Marea Mediterană: Zeci de migranți au murit mâncați de rechini, iar alți zeci sunt dați dispăruți, după ce două bărci au naufragiat (Foto)

Publicat: 28.11.2017, 20:25.
Actualizat: 28.11.2017, 20:44

Zeci de migranți au murit mâncați de rechini, iar alți zeci sunt dați dispăruți, după ce o barcă a naufragiat în Marea Mediternă, scrie presa internațională.

Zeci de migranți au murit mâncați de rechini, iar alți zeci sunt dați dispăruți, după ce o barcă a naufragiat în Marea Mediternă, scrie presa internațională.

Daily Mirror scrie că cel puţin 31 de migranţi au murit tragic în Marea Mediterană, fiind sfâşiaţi de rechini după ce două bărci cu sute de persoane la bord încercau să ajungă din Libia în Italia, iar una ar fi naugrafiat la o distanță de 40 de mile de țărmul Libiei.

Un purtător de cuvânt al Marinei din Libia, Ayoub Qassem, susține că printre morți se aflau 18 femei şi trei copi.

Citește și:

„Am găsit zeci de cadavre la suprafața apei şi am văzut că lângă ele erau patru sau cinci rechini Am observat că mulţi prezentau urme de muşcături. Cel mai probabil persoanele decedate au fost mâncate de rechini. Alte zeci de persoane erau agăţate de ceea ce mai rămăsese dintr-o barcă. Pe aceştia i-am salvat“, a declarat Nasser al-Ghammoudi, comandantul ambarcaţiunii libiene de patrulare, pentru ziarul italian Il Giorno.

Alţi 200 de migranţi au fost salvaţi şi aduşi înapoi pe coastele Libiei, însă 40 sunt dați dispăruți.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.