Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel pleacă din țară, după moartea actrițelor Stela Popescu și Cristina Stamate: "Vine un moment când îți dai seama că ai greșit" (Video)

După ce duminică, Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum, mâine, colega ei de teatru, Cristina Stamate, va fi înmormântată la cimitirul Bellu.

Teatrul de revistă "Constantin Tănase" a pierdut două dintre cele vedetele sale de seamă, însă, Alexandru Arșinel și ceilalți actori ai teatrului vor pleca în următoarele zile în Spania, unde vor susține o serie de spectacole pentru comunitatea de români.

Astfel, sâmbătă 2 decembrie, echipa teatrului Constantin Tănase va performa la Valencia, iar duminică, 3 decembrie, la Casa de Cultură din Calpe (Alicante).

”Dispariția celor două lasă în urmă nişte goluri imense pe care va trebui, cu durere, cu suferinţă, uşor-uşor să le umplem, nu să le înlocuim pentru că ele nu vor fi înlocuite niciodată, ele vor rămâne Stela Şi Cristina. Noi nu putem să ne oprim, nu avem voie să ne oprim, trebuie să continuăm ceea ce cu o sută de ani în urmă a început Tănase la Cărăbuş”, a declarat Alexandru Arşinel într-o emisiune TV.

Pe acelaşi subiect

Aseară, cu ochii în lacrimi actorul Alexandru Arșinel a vorbit despre marele său regret în relația cu Stela Popescu. 

”Suferim de ideea că nu trebuie să spunem tot și după aia ne pare rău. Există asemenea lucruri. Chiar azi îi spuneam soției mele că am aflat așa, o treabă despre Stela, și că-mi pare rău că nu i-am spus mai multe lucruri. Nu i-am spus niciodată cât de mult țin la ea. Niciodată nu i-am spus, ținând foarte mult la ea. Ușor prea mult poate, orgolios, adică să nu mă descopăr, De ce? Vine un moment când îți dai seama că ai greșit și nu mai ai cum să te revanșezi, decât poate dincolo, când ne vom revedea”, a spus Arșinel la ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Alexandru Arşinel pleacă din țară, după moartea actrițelor Stela Popescu și Cristina Stamate: "Vine un moment când îți dai seama că ai greșit" (Video)