Antena Meniu Search
x

Indiciile ascunse pe care tânăra mămică ucisă de soţul său grec le scria în jurnalul său secret. Femeia trăia o adevărată dramă alături de bărbatul pe care îl iubise

Britanica Caroline Crouch, ucisă de soţul său grec în faţa fetiţei lor, folosea coduri secrete în jurnalul său secret pentru a vorbi despre „bătai” și pentru a vorbi despre partenerul său, pe care îl considera un „bărbat periculos”.

de Monica Palade

la 26.06.2021, 23:56

Un polițist care lucrează la caz a dezvăluit semnificația a ceea ce au reușit să descifreze din jurnalul sfâșietor al femeii, care a sfârşit atât de tragic. Înscrisurile datau din 2019 şi arată că relația cuplului era departe de a fi perfectă și era plină de certuri și abuzuri fizice.

Jurnalul tinerei mămici de 20 de ani, care face parte dintr-un dosar de poliție de 26 de pagini, arată că femeia se gândea să-l părăsească pe Babis Anagnostopoulos de mult timp.

Acum, un ofițer de poliție a dezvăluit ce cred oamenii legii că înseamnă unele simboluri cu care Carolina încerca să ascundă drama prin care trecea. Detectivii cred că jurnalul a fost scris într-un fel de cod, alcătuit din abrevieri în limba engleză și greacă.

Simboluri pentru a ascunde abuzurile

Pe acelaşi subiect

O abreviere „DG”, poate fi pe lângă simbolul grecesc pentru gamma, o înjurătură în limba engleză.

Poliția crede că acest lucru înseamnă „F ****** tip periculos”. Două cruci, „XX”, apar, de asemenea, în tot jurnalul, spun polițiștii, despre care suspectează că este prescurtarea „Xylo” în greacă sau „bătaie” în engleză.

Detectivii au interpretat, de asemenea, „M” inițial ca fiind scurt pentru „Malakas” sau „w *****” în engleză. Totodată, literele „PP” înseamnă „Palio Poustis”, adică „Vechiul murdar F *****”.

Dezvăluirile vin, după ce soțul femeii a fost văzut în aripa închisorii „VIP”, în timp ce pilotul intenționează să se folosească „comportamentul bun pentru un tratament special”. Babis Anagnostopoulos se află de câteva zile în spatele gratiilor în Grecia și a fost descrisă drept „calm” și „distant”.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, este ținut în așa-numita aripă „VIP” a închisorii din Korydallos, unde împarte celula cu alți trei deţinuţi. Încăperea are două paturi supraetajate, un frigider și o baie separată.

A încercat să dea vina pe soţie

Între timp, el a susținut fără rușine că „plânge” pierderea soției sale în închisoare. Într-o încercarea dezgustătoare de a câștiga simpatie, Anagnostopoulos repetă în continuare că regretă că și-a ucis soția în vârstă de 20 de ani și subliniază că fiica sa este singura care contează. Pilotul care a mărturisit că și-a strangulat soția într-o criză de furie săptămâna trecută, se află în prezent în închisoarea inferioară din Korydallos, unde sunt teroriști și violatori.

„Am plâns pierderea soției mele încă din prima clipă și o fac și astăzi. Sunt în doliu pentru tot ce s-a întâmplat. Mi-am distrus familia și am pierdut totul. Aștept ca asta să se rezolve de dragul fiicei mele. Tot ce îmi doresc cu adevărat este cel mai bun pentru copilul meu. Îmi pare rău și scuzele mele sunt autentice.”

Comentariile sale vin după ce el a încercat să dea vina pe Caroline și a susținut că a început să devină agresivă după pierderea primului lor copil. El a explicat cum Caroline, în vârstă de 20 de ani, a mers la un psiholog, dar apoi s-a oprit.

Atunci „exploziile” sale l-au făcut să o omoare, a susținut soțul. „Caroline a rămas însărcinată la câteva săptămâni după ce ne-am căsătorit”, a spus el unui judecător într-un tribunal din Atena.

„Din păcate, când era însărcinată în trei luni, Caroline a pierdut sarcina și de atunci comportamentul ei s-a schimbat treptat. Din acel moment a început să aibă izbucniri agresive și reacţii dure față de mine”.

Anagnostopoulos a continuat spunând că ceea ce a făcut el a fost pentru siguranța fiicei lor.

„Din nou, îmi cer scuze și aș dori să subliniez că singurul meu gând pentru ceea ce s-a întâmplat a fost singura mea fiică”, a mai spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Indiciile ascunse pe care tânăra mămică ucisă de soţul său grec le scria în jurnalul său secret. Femeia trăia o adevărată dramă alături de bărbatul pe care îl iubise