Antena Meniu Search
x

Video Îndrăgostiţi ieşiţi la plimbare cu barca, omorâți pe Lacul Garda din Italia. Fata a fost găsită mutilată, la 100 de metri adâncime

Sfârşit tragic pentru un cuplu de îndrăgostiţi din Italia, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Umberto şi Greta se plimbau pe lacul Garda din Salo, în Brescia, când micuţa lor barcă din lemn a fost spulberată de o ambarcaţiune cu motor. Doi turişti germani sunt cercetaţi pentru omor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.06.2021, 10:59

Potrivit ANSA, trupul neînsufşeţit al tânărului de 37 de ani a fost găsit în barcă duminică dimineaţă, puţin înainte de ora 5.00. La faţa locului au intervenit carabinierii din Brescia, dar şi Garda de Coastă, care au constatat că ambarcaţiunea prezenta urmele unui impact violent. 

În barcă, oamenii legii au mai găsit hainele unei femei, iar martorii au povestit că împreună cu Umberto se mai afla o studentă de 25 de ani, Greta Nedrotti, din Toscolano-Maderno. Pentru polițiști a fost imediat clar că cei doi tineri au fost victime ale unui accident nautic, având în vedere că barca lor prezenta "daune de impact" considerabile.  

Greta a fost găsită cu picioarele amputate

A fost declanșată o amplă operațiune de căutare în lacul Garda și, după mai multe ore, scafandrii au găsit cadavrul fetei. Era în fața portului Portese, la aproape o sută de metri adâncime. Picioarele îi erau parțial amputate, semn al impactului teribil între cele două ambarcațiuni. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat, anchetatorii, coodonați de procurorul adjunct Maria Cristina Bonomo, au demarat cercetările pentru găsirea bărcii cu motor care a provocat tragedia și a celor care se aflau la bord și au fugit de la locul accidentului. 

Doi turiști germani, acuzați de omor după tragedia de pe lacul Garda

Potrivit La Stampa, responsabili pentru nenorocire ar fi doi turiști germani, care închiriaseră barca cu motor sâmbătă seară. Ei au fost săltați de la hotelul unde erau cazați și duși la audieri. "Era întuneric", au justificat cei doi indivizi, care acum sunt cercetați pentru infracțiunea de omor. 

Investigațiile sunt în desfășurare, pentru reconstituirea dinamicii exacte a accidentului. Între timp, cei doi suspecți au fost supuși unui test de alcoolemie. Procurorul din Brescia așteaptă acum rezultatele analizelor de sânge, care vor dezvălui dacă nemții au fost beți în momentul accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Îndrăgostiţi ieşiţi la plimbare cu barca, omorâți pe Lacul Garda din Italia. Fata a fost găsită mutilată, la 100 de metri adâncime