Antena Meniu Search
x

Înfiorător: o celebră aventurieră şi-a PREZIS SFÂRŞITUL cu doar câteva zile înainte de a fi ucisă de mafioţi şi aruncată la peştii piranha

O aventurieră plecată într-o expediţie pe Amazon, în scopuri caritabile, a fost răpită şi ucisă de o bandă mafiotă braziliană.

O aventurieră plecată într-o expediţie pe Amazon, în scopuri caritabile, a fost răpită şi ucisă de o bandă mafiotă braziliană. Atacatorii au ucis-o pe britanică şi i-au aruncat trupul într-un râu cu peşti piranha. În mod dramatic, femeia şi-a prezis sfârşitul.

Dispariţia Emmei Kelty a fost semnalată zilele trecute şi a stârnit îngrijorare în Marea Britanie. Femeia de 43 de ani, fost soldat, era plecată într-o expediţie solitară, cu caiacul, pe Amazon - voia să strângă bani în scopuri caritabile.

Mesajul tulburător postat de Emma înaintea morţii

Pe acelaşi subiect

Emma nu avea teamă că pleacă singură într-o expediţie periculoasă: anul trecut a ajuns, de asemenea, într-o călătorie solitară, la Polul Sud, fiind cea de-a şasea femeie din istorie care a atins această performanţă.

Cu câteva zile înainte de dispariţie însă, Emma a postat pe Facebookul ei un mesaj tulburător: "Barca mea va fi furată, iar eu voi fi ucisă. Drăguţ..."

Mesajul a făcut vâlvă pe reţelele de socializare, unde oamenii comentează că femeia şi-a prezis sfârşitul.

Ucisă şi jefuită de mafioţii brazilieni

Sesizată de dispariţia aventurierei, poliţia braziliană a declanşat o vastă operaţiune, iar, după câteva zile, a venit cu o concluzie macabră. Emma Kelty a fost ucisă de o bandă locală de mafioţi. Scopul, se pare, a fost jaful. 

Caiacul femeii a fost găsit abandonat, pe un mal, însă nicio urmă de cadavru. Ulterior, anchetatorii au aflat ce s-a întâmplat: hoţii au atacat-o şi au răpit-o pe femeie. Au împuşcat-o şi au înjunghiat-o în gât, apoi, i-au luat lucrurile. Bandiţii au aruncat trupul neînsufleţit într-un râu cu peşti piranha, pentru a pierde urmele.

Cel care a împuşcat-o pe Emma e un tânăr brazilian de 24 de ani, Evanilson Gomes da Costa, supranumit şi Baia.

La doar câteva zile de la crimă, Baia a fost ucis într-o confruntare cu o bandă rivală. Lucrurile pe care le furase de la aventuriera britanică au fost capturate de rivali şi aşa au fost găsite de poliţişti.

Un al doilea membru al bandei, un individ care a recunoscut că şi-a înjunghiat victima, a fost arestat, iar un complice, de asemenea, e în custodia poliţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Înfiorător: o celebră aventurieră şi-a PREZIS SFÂRŞITUL cu doar câteva zile înainte de a fi ucisă de mafioţi şi aruncată la peştii piranha