Antena Meniu Search
x

Povestea Ramonei, tânăra ucisă de furtuna de la Timişoara sub ochii fetiţei sale de şase ani!

Furtuna ucigaşă de la Timişoara a făcut opt victime. Una dintre victime, o tânără de 36 de ani, a fost ucisă de o creangă chiar sub ochii fetiţei.

Ramona Mănescu, femeia ucisă de furtuna ucigaşă de la Timişoara

Furtuna ucigaşă de la Timişoara a făcut opt victime. Una dintre victime, o tânără de 36 de ani, a fost ucisă de o creangă chiar sub ochii fetiţei.

Ramona Mănescu a murit la Grădina Zoologică din Timişoara, duminică seară, în timpul furtunii care a devastat vestul României. Avea 36 de ani şi era consultant pe finanţări europene.

Ucisă de furtuna ucigaşă de la Timişoara sub ochii fetiţei

Duminică seară, Ramona a mers cu fetiţa ei în vârstă de şase ani şi soţul la Grădina Zoologică.

"Furtuna a venit brusc. Ei au ieşit repede de la Grădina Zoologică, să nu-i prindă ploaia. Soţul şi fiica erau cu doi metri înaintea ei. O creangă foarte mare s-a rupt dintr-un copac şi a căzut în capul ei. A murit instantaneu. Nici nu a apucat să spună. Nu au putut să sune nici la 112, pentru că telefoanele nu mergeau. Vă daţi seama că s-a întâmplat totul în faţa ochilor fetiţei de şase ani. În certificatul de deces scrie moarte subită", a declarat, pentru adevarul.ro. Marian Mocan, prodecanul Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi al Universităţii Politehnica şi patronul firmei Expert Consulting, unde lucra Ramona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Povestea Ramonei, tânăra ucisă de furtuna de la Timişoara sub ochii fetiţei sale de şase ani!