Antena Meniu Search
x

Galerie foto Influenceriţă găsită moartă la 11 zile după ce a dispărut de acasă, în Rusia. Tânăra îşi părăsise recent soţul

Tragedie cumplită, după ce o tânără de 28 de ani, influenceriţă în mediul online, a fost găsită moartă în pădure, la marginea oraşului, la 11 zile după ce a dispărut de acasă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.05.2021, 12:21

Kristina Zhuravleva, în vârstă de 28 de ani, a devenit populară în mediul online pentru postările sale nişate pe sfaturi de frumusețe și stil de viață, deseori pozând alături de soțul său, Dmitry. Cel din urmă a fost însă reținut de polițiștii ruși la scurt timp după dispariţie. Anchetatorii investighează în continuare cazul pentru a afla care au fost circumstanţele exacte ale producerii tragediei.

Descoperirea teribilă, făcută de un motociclist

Trupul neînsufleţit al tinerei de 28 de ani a fost găsit de un motociclist aflat în trecere, care s-a oprit pentru a se odihni puţin în pădure, lângă un drum din zona Aramil, la 25 de kilometri sud-est de Ekaterinburg, Rusia. Când a văzut-o prăbuşită în tufişuri, purtând un trenind, fără vreo urmă de viaţă, bărbatul a sunat imediat la numărul unic de urgenţă.

Potrivit anchetatorilor, „nu există semne” de moarte violentă asupra femeii, iar din primele ipoteze aceasta ar fi putut fi injectată cu forţa cu substanţe stupefiante.

Pe acelaşi subiect

Soțul ei a raportat dispariția declanșând o percheziție majoră, dar polițiștii l-au reținut pentru că existau „motive pentru a-l suspecta”, a declarat o sursă din anchetă. Acesta le spusese prietenilor Kristinei că îl părăsise şi voia să fie singură, motiv pentru care plecase la Moscova, potrivit Mirror.

Fosta profesoară devenise influenceriţă pe reţelele de socializare, având zeci de mii de abonaţi. De asemenea colabora cu diferite branduri pentru publicitate.

Veronika Voronina, fotograf în Moscova şi prietenă de-ale tinerei a menţionat că Kristina era „o bloggeriţă de succes şi foarte activă” pe Instagram şi alte platforme.

„Anchetatorii stabilesc circumstanțele morții ei. Va fi efectuată o examinare criminalistică, vor fi demarate interogatorii şi alte activităţi pentru rezolvarea acestui puzzle. Încercăm să stabilim dacă au existat tensiuni în familie” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Soţul a fost arestat şi dus în cătuşe de poliţişti la secţia de poliţie din oraş, considerat posibil suspect în cazul crimei. 

„Era calm la telefon și a spus că Kristina l-a părăsit. Și-a împachetat lucrurile și și-a lăsat telefonul acasă. A vrut să fie singură și el a spus că e obişnuit ca ea să lipsească” a povestit Elena Makhalina, o prietenă a influenceriţei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vecinii au spus că nu au auzit niciodată certuri, iar cuplul părea foarte indrăgostit. Vedeta de pe Instagram chiar postase o fotografie cu acesta, lângă care a lăsat mesajul: „Cea mai bună decizie a mea din viaţă să spun DA şi să mă căsătoresc cu Dmitry”

Cercetările sunt încă în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Influenceriţă găsită moartă la 11 zile după ce a dispărut de acasă, în Rusia. Tânăra îşi părăsise recent soţul