Antena Meniu Search
x

Informații șocante! Martorii-cheie ai masacrului de la Bataclan au vorbit în faţa jurnaliştilor

Membrii trupei care concerta în momentul în care teroriştii au deschis focul sunt încă şocaţi de ceea ce au trăit

Vezi și

Membrii trupei care concerta în momentul în care teroriştii au deschis focul sunt încă şocaţi de ceea ce au trăit

În vinerea neagră, când teroriştii au atacat sala de concerte de la Bataclan, trupa Eagles of Death Metal era pe scenă. Era 13 noiembrie, ora locală 21 şi 49 de minute. Un video amator a suprins momentul când s-au auzit primele focuri, iar bateristul formaţiei s-a ascuns după tobe.

"M-am întors, m-am uitat, cumva, printre tobe şi marginea unui amplificator şi atunci a început a doua rundă de focuri de armă. Am văzut doi oameni în faţă şi cred că a fost cel mai îngrozitor lucru", povesteste Julian Dorio, toboşarul trupei Eagles of Death Metal.

Peste 80 de oameni au fost ucişi la Bataclan iar membrii trupei au văzut totul. Solistul Jesse Hughes a crezut că viaţa lui s-a sfârşit în momentul în care unul dintre atacatori a îndreptat arma spre el. Glonţul a atins însă pragul unei uşi şi a ricoşat, iar el a reuşit să se salveze.

Toţi membrii trupei care se aflau pe scenă au supravieţuit atacului. Un membru al echipei lor, manager, a fost rănit însă şi a murit. În memoria lui, rockerii spun că vor să revină la Paris şi să fie prima trupă care va cânta pe scena de la Bataclan, atunci când sala de spectacole va fi redeschisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Informații șocante! Martorii-cheie ai masacrului de la Bataclan au vorbit în faţa jurnaliştilor