Antena Meniu Search
x

Video Interlopul scoţian, care a oferit o recompensă de 20.000 de lire sterline, se apără: "Nu vorbesc despre o răpire. Nu mi-am mai văzut fiul de 6 luni. Plâng în fiecare zi. Îmi e dor de el"

20.000 de lire sterline! Este recompensa pusă la bătaie de un interlop din Scoţia, pentru oricine îi poate aduce fiul din România, unde stă cu mama lui. Bărbatul susţine că ea l-a răpit şi l-a dus fără voia lui la părinţii ei, în Bacău. Femeia, care e în proces cu interlopul, neagă acuzaţiile.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 02.09.2021, 20:49

Vezi și

Craig Windsor: "Nu mi-am mai văzut fiul de 6 luni. Plâng în fiecare zi. Îmi e dor de fiul meu. Nu cred că o să îmi mai văd vreodată fiul. Nu cred. Nu ştiu ce să fac".

Este mărturia lui Craig Windsor, fost campion la box şi lider interlop, aşa cum este etichetat de presa din Marea Britanie. Bărbatul povesteşte că soţia sa, o tânără din Bacău cu care este acum în proces de divorţ, a fugit în urmă cu 6 luni din Scoţia, în România. L-a luat cu ea pe fiul lor de 6 ani. 

Craig Windsor: "Mi-a spus că se duce în România. A păcălit şcoala din Scoţia. A spus şcolii că băiatul meu va merge cu ea înapoi în România, în oraşul ei natal, şi că se va întoarce în două săptămâni. Dar nu s-a mai întors, a stat acolo 6 luni"

"Nu este o răpire"

Pe acelaşi subiect

Pe Facebook, scoţianul a oferit şi o recompensă: 20.000 de lire pentru cel care îi poate aduce înapoi copilul. 

Craig Windsor: "Către orice oficial guvernamental care poate lua legitim copilul. Nu vorbesc despre o răpire"

Prin avocat, mama copilului spune că nimic nu este adevărat şi că fiul lor stă legal în România. Ba chiar ar avea acordul tatălui său. 

Dan Niţu, avocat: "Suntem în posesia unui acord. Un document pe care tatăl l-a semnat, în cuprinsul căruia este consemnat acordul tatălui ca acest minor să se deplaseze împreună cu mama lui în România cu scopul de a înscrie acest copil în ciclul de învăţământ românesc. Pentru a trăi la o anumită adresă din România. În momentul în care tatăl lui din Scoţia, pune o recompensă pentru toţi cei care vor să îl aducă în Scoţia ca să fie împreună cu el, deja se crează o stare de pericol extraordinară".

În trecut, Craig Windsor a fost închis după ce şi-a omorât un rival. În 2013, a fost suspendat din lumea boxului pentru că a fost prins dopat. Scoţianul spune că de când a cunoscut-o pe româncă nu a mai avut probleme cu legea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Interlopul scoţian, care a oferit o recompensă de 20.000 de lire sterline, se apără: "Nu vorbesc despre o răpire. Nu mi-am mai văzut fiul de 6 luni. Plâng în fiecare zi. Îmi e dor de el"