Antena Meniu Search
x

Video Interviu EXCLUSIV cu românca eroină din SUA, Nadia Popovici: "Iniţial m-am gândit că a fost un gest cam jenant"

O poveste extraordinară şi un interviu în exclusivitate. Nadia Popovici, tânăra cu origini româneşti care a devenit faimoasă în America datorită unei... aluniţe, şi-a povestit experienţa pentru Observator. Era la un meci de hochei când a observat o aluniţă suspectă pe gâtul unui antrenor. L-a atenţionat, aşa că omul a fost la control din timp. Asta i-a salvat viaţa.

de Redactia Observator

la 05.01.2022, 19:58

Vezi și

Nadia Popovici, tânăra cu origini româneşti care a devenit faimoasă în America datorită unei... aluniţe, a povestit experienţa inedită pentru Observator.

Era la un meci de hochei din Seattle când a observat o aluniţă suspectă pe gâtul unui antrenor. L-a atenţionat, aşa că omul a fost la control din timp, ceea ce i-a salvat  viaţa. Nadia a vorbit despre cele intamplate, dar si despre legătura ei cu România. 

"Numele mi-a fost dat după Nadia Comăneci. Mama mea a întâlnit-o când era însărcinată cu mine şi a ales să port numele ei. Iar mai târziu chiar m-a înscris la gimnastică. M-a inspirat foarte mult personalitatea ei şi m-am uitat la toate documentarele despre ea", a povestit Nadia Popovici pentru Observator.

"Chiar am locuit o perioadă la bunici, în Satu Mare, pentru câţiva ani. Şi vorbeam foarte bine româneşte. Defapt, nu ştiam deloc engleză pe atunci", a completat ea.

Nadia a mai povestit că s-a simţit uşor jenată atunci când i-a spus antrenorului că are o aluniţă suspectă.

"M-am gândit: "O, Doamne! Ce jenant! Poate că nu trebuia să fac asta", a spus Nadia Popovici.

Nadia Popovici a fost recompensată cu suma de 10 mii de dolari.

"Facultatea de Medicină din America este foarte scumpă şi nu mi-aş permite să o plătesc, aşa că mă bazez pe bursele şcolare. Faptul că mi-au oferit 10.000 de euro pentru a-mi urma studiile, mă face să le fiu extrem de recunoscătoare", a mai spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Interviu EXCLUSIV cu românca eroină din SUA, Nadia Popovici: "Iniţial m-am gândit că a fost un gest cam jenant"