Antena Meniu Search
x

Într-o biserică din SUA, credincioşii sunt încurajaţi să participe la slujbe în pielea goală

Într-o biserică din Statele Unite, credincioşii sunt încurajaţi să renunţe la inhibiţii. Şi să participe la slujbe aşa cum i-a lăsat Dumnezeu în pielea goală.

Vezi și

Ce-i drept, goliciunea nu este impusă dar, cum exemplul vine chiar de la pastor, sunt puţini credincioşii care aleg să îşi păstreze hainele pe ei.

Biserica este a unor creştini deloc tradiţionalişti, după cum scrie chiar pe pagina on-line a lăcaşului. Şi chiar că nu poate fi vorba de niciun tradiţionalism acolo.

Situată pe coasta de vest a Statelor Unite, această congregaţie îi încurajează pe oameni să fie. ei înşişi. Fără podoabe sau haine care să le ascundă defectele şi goliciunea. Cum este, totuşi, februarie, iar iarna nu a fost tocmai îngăduitoare cu americanii în 2014, la slujbă, nivelul de. nuditate diferă.

Când l-a cunoscut pe Robert, Katie nu era membră a parohiei. S-a îndrăgostit însă rapid, atât de el cât şi de obiceiurile parohiei. Cei doi spun că aici au învăţat să aprecieze lucrurile cu adevărat importante şi să le ignore pe cele superficiale aşa că s-au şi căsătorit respectând aceeaşi. tradiţie.

Preotul parohiei spune că, de fapt, odată ce se leapădă de toate lucrurile lumeşti, enoriaşii devin mai deschişi. Cert este că turismul pentru nudişti aduce anual milioane de dolari congregaţiei. Aproximativ 10 mii de. curioşi vizitează Biserica în fiecare an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Într-o biserică din SUA, credincioşii sunt încurajaţi să participe la slujbe în pielea goală