Antena Meniu Search
x

El e Ionuţ, românul din Italia găsit spânzurat în casă, de soţia lui. Doi copii mici au rămas orfani de tată

Un tânăr român a fost găsit spânzurat în casă, de soţia lui, în Italia. Ionuţ avea 34 ce ani şi a lăsat doi copii mici orfani de tată.

Un tânăr român a fost găsit spânzurat în casă, de soţia lui, în Italia. Ionuţ avea 34 ce ani şi a lăsat doi copii mici orfani de tată.

Originar din Dobrogea, Ionuţ trăia de mai mulţi ani la Aversa, lângă Napoli, ămpreună cu soţia lui, Angela, şi cu cei doi copii, o fetiţă şi un băieţel. 

Duminică, aproape de miezul nopţii, Angela a venit acasă şi l-a găsit pe Ionuţ spînzurat, fără suflare. L-a dat jos din ştreang, a sunat la 118 şi a încercat să-l resusciteze. Lupta ei a fost în zadar. Salvatorii sosiţi de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru el.

Tragedia a luat prin surprindere rudele şi cunoscuţii lui Ionuţ. Pe facebook curg mesajele de condoleanţe şi de asemenea cei care l-au cunoscut sunt nedumeriţi de gestul lui.

Unii dintre ei vorbiseră online cu el chiar duminică, cu câteva ore înainte ca tânărul să-şi ia viaţa. Nimeni nu ştie să fi avut probleme şi nici vreun motiv pentru care să îşi ia viaţa. Era un tătic fericit şi foarte mândru de cei doi copii ai lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » El e Ionuţ, românul din Italia găsit spânzurat în casă, de soţia lui. Doi copii mici au rămas orfani de tată