Antena Meniu Search
x

Caz șocant în Italia! Un român a fost bătut cu patul puștii, pumnii și picioarele de patronul său. Tânărul furase o butelie de gaz să se încălzească

Un român din Vittoria a fost bătut cu patul puștii,pumnii și picioarele de patronul său pentru că furase o butelie de gaz să se încălzească, scrie presa locală.

Român bătut de patronul lui pentru ca a furat o butelie de gaz

Un român din Vittoria a fost bătut cu patul puștii, cu pumnii și picioarele de patronul său pentru că furase o butelie de gaz să se încălzească, scrie presa locală.

Rosario Dezio, de 41 de ani, consilier local în Vittoria, a fost arestat de polițiști, după ce un român l-a acuzat de agresiune, răpire și uz de armă.

Potrivit presei locale, în urmă cu câteva nopți, doi români, angajați la o firmă a lui Dezio, au furat o butelie de gaz ca să se încălzească, pentru că era foarte frig.

După ce i-a surprins în timp ce fugeau cu butelia, Rozario Denzo l-a atacat pe unul dintre ei și l-a bătut cu pumnii și picioarele, dar și cu patul unei puști. Celălalt român a reușit să se ascundă.

Pe acelaşi subiect

Pentru a le da o "lecție", proprietarul firmei a luat un pistol (pentru care avea permis) și a tras mai multe focuri de armă, băgând spaima în cei doi. În momentul în care Dezio și-a reîncărcat arma, românii au reușit să fugă și să se ascundă într-o cabană abandonată.

Tânărul bătut a fost găsit în stare de șoc și cu vânătăi pe tot corpul de către serviciile medicale chemate la fața locului.

Rosario Dezio este, în prezent, arestat la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Caz șocant în Italia! Un român a fost bătut cu patul puștii, pumnii și picioarele de patronul său. Tânărul furase o butelie de gaz să se încălzească