Antena Meniu Search
x

El e criminalul Anastasiei, actrița din Chișinău găsită moartă lângă copilul ei nou-născut. Bărbatul era medic stomatolog și avea o clinică renumită

Soțul actriței Anastasia Cecati, găsită cu gâtul tăiat, azi, lângă copilul ei nou-născut, era un celebru medic stomatolog din Chișinău.

Soțul actriței Anastasia Cecati, găsită cu gâtul tăiat, azi, lângă copilul ei nou-născut, era un celebru medic stomatolog din Chișinău.

Alexei Mitachi, fiul unui renumit medic stomatolog, avea o clinică de renume la Chișinău, pe care o deschisese în urmă cu mai mulți ani.

Potrivit deschide.md, printre clienții săi erau oameni publici, vedete, prezentatoare TV, inclusiv omul de afaceri Gabriel Stati.

Alexei Mitachi și Anastasia Cecati s-au căsătorit în august anul trecut, după o relație de scurtă durată. Cei doi aveau un copil, născut în urmă cu abia trei săptămâni.

Pe acelaşi subiect
Anastasia Cecati, actrita ucisa de sotul ei la Chisinau

Medicul mai fusese căsătorit în trecut, cu Elena, o femeie despre care colegii acestuia susțin că era foarte geloasă și posesivă. 

Elena se ocupa de administrarea clinicii de stomatologie.

Cei doi, care erau părinții unei fetițe de patru anișori, au divorțat anul trecut.

Potrivit deschide.md, colegii sunt convinși că medicul nu era în stare de o asemenea faptă. Ei cred că, cel mai probabil, ar fi fost un accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » El e criminalul Anastasiei, actrița din Chișinău găsită moartă lângă copilul ei nou-născut. Bărbatul era medic stomatolog și avea o clinică renumită