Antena Meniu Search
x

O româncă din Italia și-a înjunghiat tatăl vitreg cu un cuțit de bucătărie. Polițiștii l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge

O româncă de 48 de ani și-a înjunghiat tatăl vitreg cu un cuțit de bucătărie, după ce acesta ar fi agresat-o, scrie presa locală.

O româncă de 48 de ani și-a înjunghiat tatăl vitreg cu un cuțit de bucătărie, după ce acesta ar fi agresat-o, scrie presa locală.

Românca, domiciliată în Massafra, a fost arestată de carabinieri pentru tentativă de omucidere.

Cei doi s-ar fi luat la ceartă în apartamentul în care locuiau. După ce bărbatul de 60 de ani i-ar fi dat două palme, românca de 48 de ani a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat în abdomen și în piept, scrie lagazzettadelmezzogiorno.it.

Polițiștii, chemați de vecinii care au auzit cearta celor doi, l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, în timp ce femeia s-a declarat confuză și sub influența băuturilor alcoolice.

Pe masa de bucătărie, carabinierii au găsit arma crimei, un cuțit cu o lamă de aproximativ 20 de centimetri, pe care se vedeau urmele de sânge.

Victima a fost transportată la spitalul din Castellaneta, viața sa nefiind în pericol. El va fi transportat la Bari, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Femeia a fost arestată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O româncă din Italia și-a înjunghiat tatăl vitreg cu un cuțit de bucătărie. Polițiștii l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge