Antena Meniu Search
x

Captură impresionantă de marijuana în Italia! Doi români transportau drogurile cu camionul din Spania în Italia (Foto)

Captură impresionantă de marijuana, descoperită de polițiștii italieni în camionul condus de doi români din Spania în Italia.

Captură impresionantă de marijuana, descoperită de polițiștii italieni în camionul condus de doi români din Spania în Italia.

Potrivit site-ului sanremonews.it, agenții de la Garda de Finanțe din Ventimiglia, provincia Liguria, au descoperit cu ajutorul câinilor antidrog aproximativ 42 kilograme de marijuana ascunse într-un camion condus de doi români.

Pe acelaşi subiect

Cei doi români, care aveau și cetățenie spaniolă, se aflau la bordul camionului oprit la bariera de autostradă a orașului de frontieră între Spania și Italia.

Cei doi au trezit suspiciuni, după ce vameșii și-au dat seama că vehiculul călătorea din Spania în Italia fără a transporta niciun fel de bunuri, cu excepția câtorva paleți de lemn.

Agenții au apelat la câini antidrog, care au găsit rapid într-o semiremorcă patru cutii ascunse cu 40 de ambalaje în celofan vid care conțineau mai mult de 42 de kg de marijuana.

Cei doi rmâni au fost arestați în flagrant, fiind acuzați de trafic internațional de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Captură impresionantă de marijuana în Italia! Doi români transportau drogurile cu camionul din Spania în Italia (Foto)