Antena Meniu Search
x

Video Italia şi-a redeschis pârtiile, după ce anul trecut le-a ţinut închise din cauza Covid-19. Accesul se face însă doar cu certificat verde

Veste bună pentru iubitorii de schi. În Italia s-a dat startul sezonului de iarnă după ce anul trecut pârtiile au rămas închis din cauza coronavirusului.

de Redactia Observator

la 28.11.2021, 08:33

Vezi și

Vremea a ţinut cu turiştii şi a nins chiar cu o noapte înaintea redeschiderii. Zăpada a adus bucuria pe pârtii şi i-a făcut pe vizitatori să uite pentru câteva momente de pandemie. Accesul pe pârtii se face însă doar cu certificat verde, iar masca de protecţie este obligatorie pe teleschi.

Măştile şi distanţarea sunt obligatorii în acest an şi în Franţa şi Elveţia. În Bavaria cei care vor să schieze trebuie să arate dovada unui test negativ şi în cazul în care sunt vaccinaţi. Austria a intrat în lockdown săptămâna trecută, iar hotelurile se vor deschide cu 12 zile înainte de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Italia şi-a redeschis pârtiile, după ce anul trecut le-a ţinut închise din cauza Covid-19. Accesul se face însă doar cu certificat verde