Antena Meniu Search
x

ÎŢI TAIE RESPIRAŢIA! NASA a surprins imagini FĂRĂ PRECEDENT ale planetei Saturn (VIDEO)

NASA ne oferă imagini fără precedent ale planetei Saturn, după ce nava spaţială Cassini a surprins detalii uluitoare cu inelele planetei. Cele patru imagini puse la dispoziție de NASA reușesc să surprindă în detaliu zonele din atmosfera planetei Saturn pe care oamenii de știință le numesc ”paie” și ”elice”, datorită formei pe care o au.

NASA ne oferă imagini fără precedent ale planetei Saturn, după ce nava spaţială Cassini a surprins detalii uluitoare cu inelele planetei, potrivit Science Alert.

Cele patru imagini puse la dispoziție de NASA reușesc să surprindă în detaliu zonele din atmosfera planetei Saturn pe care oamenii de știință le numesc ”paie” și ”elice”, datorită formei pe care o au.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Ca urmare a unei apropieri considerabile de Saturn, nava Cassini a reuşit să surpindă detalii incredibile.

Imaginile reușesc să captureze în detaliu zone de 550 de metri, cât ar fi dimensiunea unora dintre cele mai mari clădiri de pe Pămănt.

Această realizare este atât de importantă pentru că ne oferă noi informații referitoare la atmosfera planetei și pune bazele unui nou progres al științei.

Lansată în anul 1997, nava spațială Cassini survolează începând cu anul 2004 inelele planetei Saturn. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » ÎŢI TAIE RESPIRAŢIA! NASA a surprins imagini FĂRĂ PRECEDENT ale planetei Saturn (VIDEO)