Antena Meniu Search
x

Video Ivana, prima soţie a lui Donald Trump, găsită moartă în casă. A fost "arhitectul" din spatele imperiului Trump, iar divorţul l-a "costat" 14 milioane de dolari pe afacerist

Este doliu în familia fostului preşedinte american, Donald Trump. Ivana, prima sa soţie şi cea care a pus umărul la clădirea imperiului Trump, a fost găsită moartă în casă. Avea 73 de ani. Cel care a făcut publică vestea morţii a fost chiar Donald Trump.

de Redactia Observator

la 15.07.2022, 20:31

Vezi și

Din spatele Cortinei de Fier, pe covorul roşu din Manhattan. Aşa poate fi rezumată în doar câteva cuvine viaţa Ivanei Trump. Născută în Cehosolvacia comunistă, s-a căsătorit cu un austriac pentru cetăţenie şi au fugit împreună în Canada. După ce a divorţat, s-a mutat în Statele Unite, o decizie care avea să-i marcheze viaţa pentru totdeauna. Începe o carieră în modelling şi aşa îl cunoaşte pe Donald Trump, în 1976. După nici un an cei doi decid să se căsătorească.   

Povestea de dragoste s-a încheiat însă după 13 ani printr-un divorţ cu scandal

Nu a vrut să fie soţia tipică de miliardar. După căsătorie a început să se implice în proiectele imobiliare ale lui Donald Trump. Ea a fost cea care a ales marmura roz din Trump Tower din Manhattan. Fără să ţină cont de sfaturile arhitecţilor, a instalat o cascadă de 60 de metri în atrium. Tot ea s-a ocupat de construcţia cazinoului Trump Taj Mahal din Atlantic City. Un fost director al Organizaţiei Trump spunea despre ea avea  o etică extraordinară a muncii, dar tot ce făcea era pentru a-l impresiona pe Donald Trump.

"Pur şi simplu cred că ne-am înţeles foarte bine. Până la urmă, prietenia este cea mai importantă între un bărbat şi o femeie, chiar cred asta. Nu prea există neînţelegeri între noi, pentru că Ivana face exact ceea ce îi spun eu", declara Donald Trump. Povestea de dragoste s-a încheiat însă după 13 ani printr-un divorţ cu scandal care a ţinut pagina tabloidelor de peste Ocean. Motivul despărţirii, infidelitatea fostului soţ, care avea deja o relaţie cu cea de-a doua soţie a lui, Marla Maples. În timpul procesului, Ivana l-a acuzat pe Triump de viol şi agresiune fizică.  

"Donald, în timpul divorţului, a fost brutal. L-a tratat de parcă era o afacere şi nu poate pierde. Trebuie să câştige. Aşadar, a durat cam 2 ani de zile, şi după ce lucrurile s-au clarificat, s-a oprit şi suntem pur şi simplu prieteni", declara Ivana Trump. La finalizarea divorţului, Ivana Trump a primit 14 milioane de dolari, o proprietate în Connecticut, un apartament în New York şi dreptul de a petrece o lună pe an în staţiunea Mar-a-Lago din Florida.

Ivana Trump a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din New York, de unul dintre asistenţii ei. Se pare că ar fi căzut pe scări. Poliţia spune că moartea pare să fie accidentală. "Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka și Eric", a scris Donald Trump în mesajul în care anunţa moartea acesteia, în timp ce Ivanka a descris-o pe mama ei ca pe "o prezenţă strălucitoare, fermecătoare, pasională și foarte amuzantă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ivana, prima soţie a lui Donald Trump, găsită moartă în casă. A fost "arhitectul" din spatele imperiului Trump, iar divorţul l-a "costat" 14 milioane de dolari pe afacerist